Speciaal Edition

geplaatst in: verhalen | 0

Ik ken de müllermilk van de tijd dat we geregeld naar Berlijn gingen ze verkochten ze daar bij de Aldi of de Lidl en de zoon van Marco zijn neef die nam het ook wel eens mee naar school en volgens mij ook naar zijn stageplek.

Ik ken alleen de smaken chocolade en aardbei maar vandaag(vrijdag)zag een hele andere smaak choco caramel cookie en ik dacht die wil ik een keer proeven dus ik kocht een.

Thuis aangekomen nam ik er een slok van wat was dat heerlijk de smaak caramel die blijft heel lang op je tong hangen en de cookie is wat vaag op de achtergrond aanwezig net als choco.

Zag bij de Jumbo ook nog een andere smaak ga morgen (Zaterdag)kijken of ik van elke smaak een te pakken krijg. En dan hopen dat ik van de smaken wat ooit in het verleden dronk nog kan herinneren.

Nou ik heb de chocolade variant genomen en de aardbeien en kokos-pistache die kende ik ook niet en volgens mij heb je ook nog een bananen smaak maar die kijk ik wel bij onze AH maar de prijs varieert ook per smaak chocolade is het duurst echt raar.

Maar die speciaal Edition die heeft wel een smaak dat het heel bijzonder maakt,wil je ook proberen ze zijn te halen bij vele supermarkten,

Liefst Esther 😘

Foto’s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Geef een reactie