Specsavers Woerden

geplaatst in: verhalen | 0

Merk al een tijdje dat mijn gehoor achteruit gaat en dat is in het verkeer best een gevaar als je geen sirenes en claxons hoort dus heb ik toch besloten om met mijn gehoorapparaat langs Specsavers te gaan in Woerden en aangezien zij met deze corona tijd alles via afspraak verloopt heb ik afgelopen week geregeld dat ik maandag 25 januari vrij mocht zijn en een andere collega mijn shift overnam.

Ik denk dat het een jaar geleden is dat ik in het water sprong bij de Vlietland en vergat dat mijn gehoorapparaat er nog in zat en toen wel snel laten drogen,maar ik hoor wel iets maar niet genoeg misschien moet hij bijgesteld worden en de app op mijn mobiel weer geïnstalleerd worden.

Maar eerst wordt het auto krabben,wat is het toch koud niks voor mij,maar het moet gebeuren dus hopla naar buiten en doorsta de kou weet dat het niet goed is maar start mij auto en krabben maar dan is mijn auto al warm als ik instap.

Vanmorgen rond zeven kon ik niet meer slapen dan maar uit bed douchen,aankleden en even ontbijten raar hè ben gewoon nerveus en waarom eigenlijk!!

Heb ik weer wel een afspraak maar weet niet meer hoe laat,even gebeld is kwart over twaalf nog even de tijd voor we moeten gaan Marco gaat met mij mee,omdat ik naderhand niet meer wat er besproken is wel zo handig hoor. Mondkapjes zijn al gereed dus we kunnen geholpen worden.

Als je toch in Woerden bent dan een aantal foto’s gemaakt van de kerk aan de wagenstraat kerken vind altijd mooi om te zien

We hadden nog genoeg tijd en we hadden ruim parkeergeld betaald dus we zijn eerst naar het Kruidvat geweest Marco neemt altijd voor zijn rokershoest een slokje ervan en dan slaan we er een paar in. Ik merk toch al dat Marco niet gewend is om een winkel binnen te gaan tijdens corona hij vergeet zijn mandje,gelukkig niet zijn mondkapje maar voor de medewerkster iets kon zeggen gaf Marco te kennen je moet een mandje meenemen.

En ik wilde altijd een rugtas voor naar mijn werk en daar hadden ze op alle rugtassen 50% korting op de prijs en dan nog een merk van Oneill ben er blij mee.

Marco bracht de spullen alvast naar de auto en nu naar kunnen we op ons gemak richting de Specsavers lopen door een smal steegje moesten we van de wagenstraat naar de Voorstraat komen we liepen naast elkaar en dan moet er geen tegenligger aankomen want dan moeten we achter elkaar lopen en dan moet die persoon ook nog slank zijn anders lukt het niet.

Als het druk is en je bent aan het winkelen loop je al deze aparte tegels of paaltjes zo voorbij en nu met deze corona loopt er bijna niemand op straat punt één er is bijna niks open en punt het is super koud.

Gemeente Woerden

Nu nog een foto van Marco voor de Specsavers voor we binnen treden we werden vriendelijk begroet en mochten plaats nemen in een soort wachtruimte, Marco zag brillenkoker voor €3,00 en voor zijn nieuwe moest hij een nieuwe hebben voor in de auto want die oude daar paste hij er niet in.

We mochten binnenkomen en ze had al gehoord wat er mis was met het apparaat dus ik legde hem voor haar neer en ze ging een batterij erin doen en luisterde het geluid was er wel maar niet scherp genoeg. Met het gehoorslangetje was het niet in orde dus die verving ze en het gehoorsdopje ook.

Toen deed ik hem in en hoorde alles duidelijk nu ondanks ze haar mondkapje op had alles was nu weer hoorbaar voor mij, ben weer een gelukkig mens en geen gevaar meer kan nu ook de radio weer zachter zetten in de auto,Marco moet er ook weer aan wennen dat hij zachter tegen mij kan praten.

Ook gaf ze aan om een schoonmaak apparaat te nemen zodat deze al het oorsmeer uit het gehoorsdopje kan halen was wel even prijzig maar je kan het apparaat erin leggen en de vloeistof dat is voor 60x gebruiken ik heb er meteen aangeschaft voor de prijs van €130,- en de vloeistof zijn voor €20,- per stuk te koop.

Nu gaan we weer naar huis en mijn laatste foto die ik schoot is deze.

Thuis aangekomen de kap over mij auto en lekker een warm kop thee nemen heerlijk in ons warm huisje vanavond weer ons kacheltje aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *