Spelletje Merge Mansion

geplaatst in: verhalen | 1

Ik ben echt verslaafd aan spelletjes en dan bedoel ik niet die spelletjes van vroeger maar wat je veel op je mobiel kan gaan spelen echt van deze tijd. Heb er wel eens blogs over geschreven maar sommige speel ik sporadisch en andere speel ik geregeld. Nou spel ik bijvoorbeeld Merge Mansion.

Een kleine introductie over deze game. Het gaat over een grootmoeder Ursula die een groot landgoed heeft en het nalaat aan haar kleindochter Maddie maar er moet zoveel gerestaureerd worden en met behulp van spellen kom je steeds in een verdere level de eerste vier levels zijn altijd heel makkelijk

Hier geeft het aan wat je nodig heb een spons en zeep maar een spons krijg je door twee handdoeken te combineren en dan wordt het een emmer en als je die combineert krijg je uiteindelijk je spons.

Ik ben wel een aantal keer opnieuw begonnen en dacht weet je wat ik ga dingen alvast verzamelen maar doordat je te veel spullen moet verzamelen vergeet ik wat ik precies nodig heb.

Ik ben nu meer in de garage bezig maar moet daar twee stoelen hebben en een embleem voor op de auto maar ik denk dat ik iets verder moet zijns

Nou heb je ook een kalender evenement daar kan je groene sterren verdienen.

Je verzamelt een hoedendoos die combineer je met een andere hoedendoos en dan je een schoenendoos

Dan krijg bij 41 punten die je bij elkaar spaar en daar ontvang je make-up spullen voor.

Ben nu bij level 16 kijken wat het vervolg wordt.

Liefst Esther😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *