Spicy Cali Roll

geplaatst in: verhalen | 1

Vanmorgen toen ik op het werk aankwam dacht vandaag ga ik een paar soorten sushi meenemen,en wat is er makkelijker dan een Sushi Daily in de AH te hebben. Hier ken ik het personeel van en mocht een advies willen is die drempel niet zo hoog. Ik ben best een verlegen vrouw ook al zou jullie(collega’s)het niet geloven.

Volgens Marco is vers bereidde sushi lekkerder dan die we de laatste keer hebben gegeten en vandaag gaan we vier soorten uit proberen Spicy Cali Roll,komkommer maki, zalm maki en teriyaki kip classic eten.

“We”zeg ik wel maar ik begin met de spicy cali roll wat die vond ik er mooi en lekker eruit zien dus die had ik als eerst in handen. Marco had ik even opgehangen want ik had best moeite wat zal ik nemen,ken eigenlijk helemaal geen van dit alles.

Maar wat zit er zoals in surimi,avocado, komkommer,mayonaise,kruiden en sesam. Wasabi pasta heb ik van de week al gekocht en sojasaus heb ik standaard in huis.

En heb ooit deze bij de AH gekocht kan ik een beetje oefenen.

Ik probeerde met die eetstokjes voor kinderen een Roll te pakken brak die door tweeën dan maar verder met mijn kleuter vingers eten. De eerste in mijn mond en dacht wat is die lekker zeg nou trok ik altijd een vies gezicht als men het over sushi had maar het is echt lekker en makkelijk als je geen zin heb om te koken.

Heb er al twee op en het smaakt naar meer. Wil elk soort apart beschrijven nou deze cali roll is zo mooi afgewerkt en had een beetje sojasaus en wasabi genomen wat overigens niet te overheersend was zodat ik de smaak optimaal kon proeven.

Deze zou ik nog wel een keer nemen alleen door de rijst raak je toch wel aardig vol. Volgende blog vertel ik over de zalm maki.

Mijn weekend is begonnen dus ik wens iedereen een mooi weekend,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *