Spookmachine of wat

geplaatst in: verhalen | 0

Al vaak gebeurd er iets wat ik niet kan verklaren,maar als ik terug denk wat mijn lieve moeder gezegd heeft toen zij nog leefde dan weet ik dat zij dagelijks bij mij is.

Nou een paar weken geleden was ik aan het werd en had er een lekker tempo erin. Maar toen gebeurde er iets wat andere misschien raar vinden maar ik er niet echt van opkijk. Nou we hebben deze machine op her werk staan en het wordt gebruikt om alle producten te voorzien van een sticker. Nou gaat het automatische elke keer als er een sticker weghaalt komt de volgende,maar die keer niet hij bleef maar stickers geven. Op een knop kan je het ook laten stoppen en dat deed ik dus ook alleen hij stopte niet. Aan de achterkant heb je dan een uit/aan knop dat deed ik ook uit,maar nog bleef het doorgaan. Ik werd toch wel paniekerig want vond het best wel vreemd is die machine kapot ofzo. Ik riep mijn collega erbij en die zei ook hou kan dat hij is uit en er komen nog stickers uit. Ik trok de stekker uit het stopcontact en nog kwamen er stickers uit,en toen dacht ik aan mijn moeders woorden als ik er niet meer ben kom ik jullie af en toe pesten dus ik zei mama alstublieft stop ermee ik moet mijn werk doen en toen stopte het. Mijn collega en ik keken elkaar aan en zij zei het lukt wel voodoo maar nu weet ik beter.

Mijn moeder laat mijn zien dat het goed met haar gaat en zij dat ze dichtbij mij is.

Mama je bent al ruim 23 jaar niet meer hier. Maar je weet dat ik je heel erg mis. Kan je niet meer om raad en advies vragen. Maar op deze manier weet ik dat je mij laat weten dat ik het toch goed doe in mijn leven. Je bent wel uit het oog,maar voor altijd in mijn gedachte en hart. Ik mis en hou heel erg veel van jou💋💋💋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *