Tante Joke

geplaatst in: verhalen | 2

Vandaag brachten we met een klein groepje mijn tante Joke naar haar laatste rustplaats ivm met het Corona virus moesten we allemaal 1,5 meter uit elkaar zitten. De dienst werd gehouden door uw voorganger David kok van haar kerk er werden gezongen en teksten uit de bijbel voor gelezen.

Na de afscheidsdienst zijn we met de auto’s naar de begraafplaats gereden daar werd je door de jongens van begrafenisondernemer naar je laatste rustplaats gebracht.

Daarna zijn we terug gegaan naar de kerk om nog een kop thee/koffie gezamenlijk te drinken en daarna zijn we ieder ons eigen weg naar huis gegaan.

Ondanks er zo weinig waren hebben ze het wel de zaal en alles er omheen heel mooi aangekleed. Ik heb hele mooie herinneringen aan jullie beide en zoals uw altijd zei wilde uw weer heel snel met uw geliefde oom Chris herenigd worden.

Wel nog Henk en Lidia heel hartelijk bedanken voor alle zorg en hulp die zij aan mijn lieve tante Joke hebben gegeven in alle jaren van haar leven. En de voorganger die de afscheidsdienst heeft geleid ook heel erg bedankt❤️❤️

Wens iedereen een heel fijn weekend toe😘

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *