Tea time……#25

geplaatst in: verhalen | 0

Vraag:Welke 3 woorden omschrijven je het best?

Zorgzaam,humoristisch en begripvol

Zorgzaam,

Op jonge leeftijd had ik dat al, ik denk dat ik dat van mijn moeder heb.
Ik zat op de middelbare school en dan ging ik altijd gelijk na schooltijd naar mijn oma toe, ze had een beroerte had gehad en daarom zat ze in een verzorgingshuis.
Ze kon namelijk niet meer zelf eten en moest gevoerd worden.
Eigenlijk ging ik iedere dag naar oma toe, mijn moeder was er ook altijd,maar als mijn moeder met iets bezig was, dan voerde ik mijn oma.Ondanks dat ze al op leeftijd was kon ze nog wel heel streng zijn en als ik te druk was kreeg ik zelfs een standje van haar……
Mijn lieve oma Tante Sonja,mama,Oma Jo en patricia
In 2003 kreeg ik te horen dat oom Karel een broertje van mijn moeder heel erg ziek
was,direkt na mijn werk ging ik naar hem toe. Iedere dag was ik bij hem, later kon hij ook niet meer eten en heb ik ook geholpen met eten en drinken. Hij was de oom die op dezelfde dag jarig was als ik.
Heb mijn tante bijgestaan tot hij zijn laatste adem uitblies…….
2013-07-01 19.53.49
De vader van een vriend van ons hebben ik ook veel bezocht en samen hebben Marco en ik met hem gewandeld in het winkelcentrum,samen lekker smullen aan een patatje…
Bert was een lieve man die alles best vond en hij was iedereen altijd heel dankbaar.
IMG-20160329-WA0001

humoristisch

Ik kan niet een hele dag serieus zijn en ik maak vaak grapjes er moet bij mij veel worden gelachen want anders is het een saaie dag…..op mijn werk maak ik ook veel opmerkingen dan moet iedereen weer lachen,lachen is heel ontspannend…..en ze zeggen wel eens als je veel lacht krijg je minder rimpels…… LOL

Begripvol
Ik word eigenlijk nooit echt boos,ook al ben ik teleurgesteld in iemand,vaak denk ik; “ach…ze bedoelen het niet verkeerd,of ze hebben ook een hoop aan hun hoofd”

Ook zegt Marco vaak; ”je moet niet alles zielig vinden”. Ik wil snel andere mensen helpen

Wat voor 3 woorden beschrijven jou het best…??

Liefs๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹Esther๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *