Tea time……#26

geplaatst in: verhalen | 0

Vraag:Wat is jouw favoriete vakantieland?

Kan niet echt zeggen wat mijn favoriete vakantieland is.

Indonesië

Ben in 1993 met moeder naar haar geboorteland geweest,en het was heel erg wennen met het warme weer,maar hebben er ook familie bezocht en zijn naar haar oude buurt geweest en heb er super van genoten,lekker gegeten alleen geef mij maar smorgens lekker een broodje in plaats van warm eten.
Heb er ook heel veel gezien en hebben leuke vrienden gemaakt.
Kan wel zeggen deze herinneringen neemt niemand mij meer af.

Amerika

Drie keer naar Florida geweest in Amerika met mijn broers en beide kids vooral voor hun naar alle pretparken en hebben daar ook veel gezien,gedaan en ook een keer in een hevige storm gezeten.
Ook heel veel mooie superdagen gehad.

Marokko

Daar ook drie keer geweest meerendeel op familie bezoek in verband met mijn toemalige vriend,die de eerste tijd het zonder ouders en broers en zussen moesten stellen.
Dat was best wel wennen om je schoonouders te ontmoeten want je spreek de taal niet en je bent voor hun een vreemde maar ze hebben mij met open armen ontvangen en ze droegen mij op handen.
Heb er veel gezien en geleerd en vond het super om daar heen te gaan.

Frankrijk

Hier heb ik een keer in een caravaan geslapen en een keer in een tent dat was een hele ervaring opzich……in de caravaan had je wel een douche en wc en met de tent moest je naar het was gedeelte lopen heb die andere keren in een hotel gezeten of familie dus dan had je de voorzieningen bij de hand,maar brood halen bij het winkeltje op de camping en de taal was wel baricade want ik spreek geen frans dus met handen en voeten uitleggen wat je wil.
Daar ook veel ondernomen en heel erg genoten.

Rome

Deze reis was een gewonnen prijs vanuit Albert Heijn je kon met de afdeling dit winnen als we een mooie en super afdeling wegzette en dat was toen gelukt en ik ben toen met een collega naar Rome geweest een lang weekend,het was kort maar heel veel gedaan,want er was een heel programma opgesteld.
Er waren 100 andere medewerkers van AH die er waren en hebben veel in team verband moeten werken.
Heb er veel gezien alleen minder kunnen rusten maar het was een super ervaring.

Engeland

Ben met mijn vroegere vriend naar Newcastle geweest met een cruiseschip,het was een aanbieding toen met diner en ontbijt lekker genoten van het uitzicht over zee alleen wel last gehad van zeeziek zijn maar gegegethadden er pillen voor meegenomen.
Lekker gewandeld en heerlijk geslapen,lekker gegeten en genoten.

Duitsland

Ben er al een paar keer per jaar geweest naar familie van mijn huidige partner,lekker vroeg op weg en samen genieten van onze reis per auto,na 6 en een half uur geradbraakt aan gekomen dan even lekker bijkomen met zitten of een beetje lopen.
In de avond is de moeheid over en dan kunnen we lekker op ons gemak alles uitpakken.
In Berlijn hebben we altijd overal tijd vaak zijn we er een paar weken dan ondernemen we best veel shoppen en op ons gemak elke ochtend ontbijten,avond dineren gezellig samen.
We zijn best veel geweest maar hebben nog niet alles gezien.

Maar nu terug komend op de vraag……heb van alle vakantielanden genoten,veel gezien en van alles gedaan alleen voor mij is er toch wel HOME SWEET HOME,OOST,WEST THUIS BEST,ZOALS HET KLOKJE THUIS TIKT,TIKT HET NERGENS

Alles na zo’n vakantie thuis komt denk ik is toch weer fijn in mijn eigen bedje…..

Liefst💋💋Esther💋💋

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *