Tea time……#33

geplaatst in: verhalen | 2

Vraag:Wat zou je graag nog eens willen doen?

Ja, wat wil ik nog graag doen best nog wel veel.

Ik heb voor mijn gevoel veel gemist en mijn kindertijd en soms heb ik van die dagen dat het kind in mij naar boven komt en dat ik wel eens denk dat lijkt mij zo spannend klimmen in een boom en zo hoog zitten en dan kijken of iemand mij ontdekt, of als ik langs een smalle sloot rij denkend ik ga er over springen en dan hopen dat Marco mij achterna gaat.
Soms verstop ik en dan hoor ik Marco zeggen waar ben je omdat ik mijn lach niet kan inhouden schiet ik in de lach en verraad ik mezelf,met Marco als mijn partner tref ik het die mij niet steeds zegt doe normaal je bent geen kind gedraag je een beetje,hij laat mij mijn gang gaan,want zoals hij het vaak aangeeft ik geniet er gewoon van als Esther zo doet.
We waren laatst in een kringloopwinkel en zag daar een boek van dik trom liggen en heb hem gekocht en dan waan ik mij weer in het kleine kind want dan vergeet ik de hele wereld om me heen en ben zo in het boek verdiept,en dan is Marco dat aan het bewonderen dat ik zo aan het lezen ben.
Ik merk wel eens dat andere tegen mij opkijken,omdat ik gewoon doe hoe ik mij voel,en niks van andere aantrek.
Het kleine kind hoort gewoon bij mij,en wil het niet kwijt.

Liefst💋💋 Esther💋💋

wat wil jij nog graag doen??

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *