Tea time……#46

geplaatst in: verhalen | 0

Vraag:Wat is jou sterkste zintuig?


Deze vraag vind ik zo grappig want ik las dit en dacht gelijk zal ik mijn gehoor zeggen.
Maar de meeste mensen in mijn omgeving weten dat,dat de slechtste zintuig is zie bij mij sterk is.
Want een paar weken geleden liep ik door ons alarm heen zonder te horen dat hij af ging,hij gaat al af als je de deur open maakt dus ik ben echt doof aan het worden.
Marco rende de trap af omdat hij dacht dat er iemand aan het inbreken was en ik reageerde echt verbaasd wat hij beneden deed,tot hij zei meid het alarm heb je er niet vanaf gehaald en ik hem vertelde dat ik ons brandalarm dacht te horen.
Ik heb het ook vaak als hij mij wat vraagt,ik dan zeg wat en later toch gewoon antwoordt geef op zijn vraag,ben ik dan echt doof of gewoon oost-Indische doof.
Nou mijn reuk kan het ook niet want ik moet als ik kook altijd de kookwekker zetten anders vergeet ik gewoon dat ik iets op het vuur heb staan,of ik de oven heb zitten.
Mijn zicht is in de loop van de jaren ook minder kan wel alles goed zien en herkennen als het ver is van dichtbij en kleine letters weer niet dan heb ik echt een hulp middel nodig en gelukkig ben ik niet echt ijdel dus ik draag bijna de hele dag mijn bril op mijn kop,meer boven op mijn kop maar als ik het echt nodig heb dan schuif ik hem wel op mijn neus.
Mijn smaak dat kan het ook wel zijn want ik proef gelijk als iets niet goed smaakt,
Nou ik denk dat voelen mijn sterkste zintuig is want ik voel heel goed……….
Ik denk dat mijn dierbaarste vrienden op Facebook dat ook zullen beamen,ik noem geen namen maar degene die zullen het zelf wel goed weten over wie ik het heb…….

Liefst💋💋Esther💋💋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *