Tennisbal gekregen

geplaatst in: verhalen | 0

Ik heb een tijdje geleden een 🎾 gehad van mijn rouwcoach en dan zie ik al jullie gezichten van hoezo geeft hij jou een 🎾 zo stond 😏mijn gezicht wat moet ik nou met een 🎾 waar dient dat voor en volgens hem moest ik er maar over nadenken.

🎾 in mijn tas gedaan en afscheid genomen tot over drie weken en dan moest ik een antwoord er op geven waarom ik een 🎾 had gehad,heb er over gepiekerd zal hij er mee bedoelen dat mijn wereld zo klein isals een 🎾 ik gevangen zit in een cocon wat lijkt op een 🎾 sommige mensen om mij heen gevraagd niemand kon mij helpen.

Maar iedere keer dat ik mijn tas open deed zag ik die 🎾 zitten en dan voelde ik een bepaalde kracht eigenlijk meer de kracht om door te gaan,zal hij dat bedoelen maar ik voelde mij wel door die 🎾 versterkt weet niet waarom maar dat deed die bal wel. Met alles wat ik moest doen of deed en ik zag die rare 🎾 zitten dan voelde ik mijn sterk.Jullie zullen wel denken waar heeft deze vrouw het over.

Toen ik de laatste keer bij hem was hadden we het over die 🎾 en ik antwoordde hem hij zit al die tijd in mijn tas hoor kijk maar en ik hield omhoog zie je hij is er nog en hij zat al die tijd in mijn tas en hij vroeg en waarom heb ik hem aan jou gegeven. Ik antwoordde misschien omdat je wel wilde weten of ik hem meteen terug aan jou kon geven hij lachte.

Ik zal jullie vertellen met die 🎾 lijkt het net of ik ermee getrouwd ben want ik voel mij daardoor heel krachtig en heel sterk en hij hoort gewoon bij mij en ik zei als ik hem aan jou weer terug geef koop ik zelf een 🎾 want ik voel mij er erg mee verbonden en ik mocht hem houden en zijn antwoord was dat als ik die 🎾 zou zien steeds dat ik aan hem denk en dat ik over onze gesprekken nadacht.

Maar hij vond het mooier wat ik gezegd heb dat ik er de kracht uithaal om stappen en grenzen in mijn leven te maken en door elke stap en grens die ik leg voel ik mij steeds meer op mijn plek in mijn leven en die 🎾 is nu voor altijd aan mijn zijde wij zijn niet meer van elkaar te scheiden.Wat een klein voorwerp met een mens kan doen,

Liefst Esther en haar 🎾😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *