Teriyaki kip classic

geplaatst in: verhalen | 1

We zijn bij het laatste bakje gekomen deze heet Teriyaki kip classic nou wat zit er allemaal in komkommer,wortel,kip en sesam volgens mij zijn dat de meest gangbare ingrediƫnten en natuurlijk ook rijst.

Nou het is zeker waar vers is veel lekkerder dan die kant en klare sushi die in het visvak zitten maar toch wil ik nog dat een bakje bij de AH proberen want ben daar ook benieuwd naar wat daar exact in zit.

Deze is zo lekker jammer genoeg zit er maar vier in maar weet nu al wat ik heeeel lekker vindšŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£. Weet al wat ik volgende keer meeneem en wie weet gebeurd dat eerder dan je denk. Ben zo blij om mijn eetgewoontes uit te breiden.

Heb al heel veel dingen leren eten zal eens een lijstje maken:lever,filet amĆ©ricaine, haring,paling,garnalencocktail,mosselen, gerookte zalm en sushi. En alles tot nu toe vind verrukkelijk dank je wel Marco voor het helpen over mijn eet drempel heen te komenšŸ˜˜.

Hopelijk hebben we een mooi weekend want hebben met een paar mensen op de Vlietlanden afgesproken om lekker samen te eten. Wens iedereen een mooi en zonnige zondag toe,

Liefst EstheršŸ˜˜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *