Terug naar specsavers

geplaatst in: verhalen | 0

Wat is er aan de hand met je gehoorapparaat dan nou niks wel met mijn app die heeft een update gehad en ik miste een gedeelte er wel over gebeld maar dat is eruit gehaald door de fabrikant en ik vond het zo handig om overheersend geluiden weg te filteren.

En daarom kon ik woensdagmiddag rond half vier terecht daar want dat kan alleen via de computer gebeuren. Was meteen doorgereden vanuit mijn werk en natuurlijk een ruim een half uur te vroeg dus van het begin van de Voorstraat tot het einde gelopen en in elk steegje hadden ze een tegel liggen en nam hier en daar wat foto’s van.

De gemene vuursteen

Ondertussen belde Marco ook nog zodat hij weet dat ik al in Woerden was en ik even aan het wandelen was lekker op mij gemak want er was geen kip op straat. De volgende foto.

Aan de gevel hangt deze schilderij

Vond het wel apart normaal zie je een muurtekening maar deze leek wel mooi ingelijst. De volgende foto

Dit beeld kon ik alleen van deze kant fotograferen want er staat hier een oliebollenkraam voor dus ik dacht zo grappig het zijn een man en vrouw die hand in hand lopen zal wel wat anders inhouden. Even op gezocht het is bruidspaar of op weg naar het stadhuis. De volgende foto

Ik vond het allebei apart omdat het echt lijkt of het grote schilderijen zijn die op de muur gehangen zijn. Volgende foto

Nieuwe steeg

Je kan ze bijna niet lezen zo oud zijn ze maar wel mooi om ze te fotograferen. Volgende foto.

Zacharias steeg

De tijd dringt nu dus ik moet echt richting de specsavers lopen voor ik naar binnen ga eerst mijn handen desinfecteren met handgel dat bij de ingang staat en toen werd ik vraagt waar ze mij mee kon helpen. Ik:”heb een afspraak met de audicien”. Medewerkster:”wat is U naam”. Ik:”Esther Klerks”. Medewerkster:”neemt U plaats op één van de groene stoelen,zal de audicien zeggen dat U er bent”. Had net mijn achterwerk op de stoel geplaatst tot een andere medewerkster mijn richting op kwam en dezelfde vragen opnieuw stelde. De eerste medewerkster was klaar met haar klanten en liep richting de plek waar de audicien zit om mij aan te kondigen. Nog geen minuut later werd ik opgeroepen en mocht met de audicien mee lopen.

Deze poster zag ik hangen en dacht vraag straks of ik er een foto van mag gaan maken. Audicien vroeg:”zou je gehoorapparaat even eruit willen halen”. Na veel gedoe had ik hem eruit dat rot mondkapje die zit niet echt lekker met mijn gehoorapparaat,legde hem op een servetje voor de audicien neer. Met een apparaat kon ze contact maken de computer enkele secondes later zat het programma op de app staan en na wat uitleg was ik weer klaar.

Hier krijg je bijgeluiden dat soms heel irritant is want dan kan je niet goed communiceren met andere daarom heb ik een tweede optie.

Door het van universeel naar lawaai/party over te zetten filter de harde geluiden uit en dan kan je beter horen wat andere zeggen toen ze dat deed merkte ik al heel snel het verschil.

Morgen op het werk kijken hoe het werk voorheen had ik een andere daar kon je meer dingen apart van elkaar filteren.

Dat was een goed programma en had zoveel mogelijkheden eerst maar afwachten hoe het op een groot oppervlakte werkt. De laatste foto die ik maakte hing aan de kerk vlak voor mijn auto.

Nu snel naar huis heb honger normaal had ik allang gegeten. Wens iedereen een fijne Donderdag😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *