Terugblik 2018

geplaatst in: verhalen | 0

Het jaar is omgevlogen nog twee dagen en dan zitten we alweer in het nieuwe jaar.

Even terug kijkend.

Ik neem jullie nog even iets verder terug december 2017 toen ik zo verrast werd met een reis naar Bali het land waar mijn voorouders vandaan komen. Ik werd toen 50 en ik kreeg dat als cadeau van mijn schat en toen heb ik de hele december maand in een roes doorgebracht voor ik het wist liepen we zo het nieuw jaar in van 2018.

Verplichte sluiting:

Eind Januari een sluiting gehad bij AH en bijna twee weken dicht geweest,dat heeft mij echt aangegrepen en keihard gewerkt om weer open te gaan nog terugkijkend echt wat tranen gelaten net of je huis kwijt raakte. Gelukkig is het allemaal goed gekomen.

Afscheid twee lieve ASMs:

Na een aantal weken afscheid moeten nemen van twee lieve ASMs die overgeplaatst werden. Ook hier heb ik mijn tranen laten vloeien.

Vakantie Gambia:

In juni heerlijk vakantie gehouden in Gambia super veel gezien,gedaan en beleefd was een vakantie om nog eens te doen(verlanglijstje)

Reünie oud-medewerkers AH:

Maanden van plannen heb ik na 20 jaar weer mijn oud collega’s ontmoet veel bijgepraat en veel gelachen super avond was het zo genoten om iedereen weer gezien te hebben.

Super zomer:

We hadden een zomer om nooit meer te vergeten zo warm en zo lang mij hoorde je niet klagen behalve op het werk dubbele hitte voor ons warmte van buiten en warmte van de ovens maar het was echt super.Het is een jaar geweest met een lach en een traan want december heeft voor mij een maand met veel gemis.en ook mijn broer NicoEen vriend van de Vlietland

Desondanks kijk ik tevreden terug naar 2018. Dan wens ik mijn lezers Geluk,een Liefdevol en een gezond 2019 en tot het volgend blogjaar💋💋💋.

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *