Theatergroep Suburbia

geplaatst in: verhalen | 0

Een volgende wat ik kan afstrepen van mijn do-list is een theater voorstelling heb voor 1 oktober om 15:00 een kaartje gekocht voor een theatergroep Suburbia heel benieuwd wat het precies is.Ik had een kaartje voor zeventien stoel twaalf maar toen ik daar plaats nam vertelde de geluidsman dat achter zo’n grote paneel bord zit waar zit U zo ver van het podium vandaag “U kunt beter voor het hek zitten”;zei hij,maar ik antwoordde;”dit is mijn eerste keer en wil eigenlijk niet in de drukte zitten”.Maar hij liet mij daar het enige was dat de zaal niet vol zat dus ik had plaats genomen voor het hek.

En toen kwam er nog een vrouw die bij het theater werkt en die wilde dat ik nog meer naar beneden ging zitten ivm de spelers geen microfoon dragen dan hoor je niet goed ik wilde dat niet dus ik zat waar ik zat.

De voorstelling gaat beginnen en waar gaat het stuk over:Wanneer je ex voor je neus verschijnt,wat doe je dan. Dat overkomt architect Daniël en arts Sybille maar hoe overleeft een modern gezinsleven dit met veel over en weer discussies wat weer kan leiden dat het gezinsleven in diggelen valt.Daniel eigenlijk net als de meeste mannen het geheel wil gaan sudderen staan de twee vrouwen lijnrecht tegenover elkaar Franziska de ex moet toch uiteindelijk wijken doordat de liefde over wint het was inderdaad een mooie theater stuk en die dame had gelijk ik kon beter meer naar voren gaan zitten ondanks ik soms niet alles hoorde vond ik het wel geweldig om het mee te maken maar ik ga toch nog een keer naar het theater en dan wel meer naar voren(zal je zien dan hebben ze microfoons dan wordt het geluid weer te hard🤣🤣🤣).

Maar het was mijn eerste ervaring met het theater en ondanks ik door de dame verdrietig werd met haar een ja en nee discussie laat mij gewoon met rust ik wil nog niet mij in een drukte begeven waar ik niemand ken en de regels niet ken,maar ik kan jullie vertellen dit zal niet de eerste theater voorstelling zijn dus mijn avonturen krijgen een vervolg.

Nog wel even gegeten en gedronken desondanks heb ik geweldige avond gehad

Mijn avond voelde zo goed en ik ben alweer een stap verder in mijn leven op pakken. Tot mijn volgende nieuwe uitdaging in mijn uppie,liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *