Tijd voor de kapper

geplaatst in: verhalen | 0

Na de corona ging ik niet meer naar de kapper toen deed Marco mijn haar maar dit keer ga ik naar de kapper wil er op mijn best uit zien met de kerstdagen.Heb een afspraak staan op donderdag 22 december bij de kapper hier in het dorp Trendline.

Wekkertje gezet half acht gelijk spring onder de douche even wat eten en ook een voor foto maken.

Bang dat ik te laat kom want dan gaat de slagbomen voor de trein dicht ik baal als een stekker laat het snel open gaan heb nog zeven minuten gelukkig even een foto geschoten.

Er zitten al drie mannen binnen denk voor kerst drukte dat ze eerder begonnen zijn dus ik ben ruim op tijd gezellig ingericht voor de kerst.Had even geen tijd om wat foto’s te maken komt misschien wel.

Mijn haar werd eerst gewassen en daarna mocht ik plaats nemen bij kapster Fleur (even opgezocht op hun website).Werd hartelijk begroet en toen werd ik geknipt/geschoren niet heel kort maar iets gedekt ik vind het zo mooi gedaan ben er voor nu heel blij mee,in de zomer wil ik de achterkant weer op stand nul en boven stand één maar dat is voor later niet nu.

Straks even hier foto’s neerzetten maar hier ga ik nu vaker naar toe super vriendelijk personeel en ze zijn stuk voor stuk vakkundig met hun vak bezig. Voor het eerst dat ik mij welkom voel bij een kapper en wens hun allemaal fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2023 toe.

Dankjewel personeel van Trendline tot de volgende keer,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *