Toch nog een zonnige dag

geplaatst in: verhalen | 0

Vanmorgen toen ik wakker werd regende het daarom liet ik Marco lekker liggen ik maakte een kopje thee en een broodje met gesmolten kaas anders lust ik niet.

Herman appte of wij ook nog kwamen of misschien lagen we er al. We wisten niet of we zouden gaan,maar toen bij weeronline keken zagen dat tussen één uur en twee uur zonnig werd dus toen snel gedoucht tas ingepakt en gaan met die banaan.

Eerst even langs de Jumbo Marco wilde een saucijzenbroodje eten onderweg naar de Vlietland toen kwamen we erachter dat we ons tasje met de borden en bestek vergeten waren dus terug gereden naar huis en het opgehaald.

Toen naar de Vlietland en onderweg wat druppels gehad maar we gingen gewoon verder we laten ons niet tegenhouden.

Heb nog met Jan gezwommen Astrid ging met ons mee gezellig heb eigenlijk het hele stuk alleen gezwommen hun waren ver achter mij er was wel veel wind waardoor er ook wat lichte golfjes waren maar ik heb dapper door gezwommen op mijn buik merk wel dat het steeds beter en beter gaat was wel moe toen ik aankwam.

Rond achten ging de zon achter de bomen maar de lucht was ontzettend mooi om te fotograferen.

Terwijl we er over dachten naar huis te gaan zei Marco:”zullen we langs Mart& Carla gaan,kunnen daar een hapje gaan eten”. Ik wilde er even over nadenken omdat ik nog niet veel honger had. Onder het wandelen naar de auto zei ik:”we kunnen dat wel doen,misschien een drankje”.

Op de navigatie gaf hij aan dat we inplaats van rechts richting Bodegraven naar links moesten maar Marco zei:”richting Bodegraven zien we toch altijd Zoeterwoude-Rijndijk staan toch”. Dus we namen rechts en de eerste afslag meteen weer links over het spoor dan driekwart rotonde en zo waren we op plaats van bestemming.

De drie klaveren
In de hal kan je handen desinfecteren
Rookgedeelte.

Ik was gelijk aan het fotograferen geslagen het zag er al van buiten leuk uit dan zal de binnenkant er niet alleen leuk maar ook gezellig uit zien. Marco zag Mart achter de bar staan en deed de deur open en zei alleen:”hallo,hallo”. Mart keek op en zag ons beide vond het gezellig dat we langs kwamen,het was erg rustig vooral nu in Corona/vakantie tijd. We namen plaats aan de bar bestelde een cola en Marco vroeg:”kunnen we nog een hapje eten of is de keuken dicht”. “Nee,we konden nog eten bestellen:”zei Mart.

We bestelde allebei een sateetje dus Mart ging de keuken in en ik wilde even wat leuke foto’s maken ze hebben gezellige hoekjes waar je knus kunt gaan drinken en eten.

Hoekje bij het raam.
De bar.
Ander hoekje
Hoekje achter de bar
Andere menu kaart

Mart kwam af en toe met ons kletsen en dan moest hij kijken hoe het met onze eten was nou hier is het dan.

Nou dat ziet er smakelijk uit sorry eerst even een foto voor mijn blog het was echt zo lekker had mijn hele bord leeg gegeten van Marco kreeg ik zijn tomaten en wat patat. Marco en tomaten dat is een verhaal apart. Marco zijn vader werkte vroeger bij de Coop als leidinggevende van de groenteafdeling en vroeger was het nog zo als sommige groente of fruit er niet meer goed uitzagen dan mocht het personeel het voor een prikkie meenemen en zodoende heeft Marco zijn eigen tekst;”niks in de gaten,eten tomaten”. Vandaar dat Marco geen tomaten wil gaan eten of zien dan wordt het snel op mijn bord gelanceerd en ik vind ze heerlijk.

Na het eten even een peukje gedaan,maar voor we afgerekend hadden even boven richting toilet geweest en daar nog mooie foto’s geschoten.

Je kan je echt niet vergissen welke toilet je moet gaan nemen.

Zo mooi echt een hele mooi en gezellig restaurant hebben jullie. Afgerekend en afscheid genomen van Mart het was gezellig en we hebben heerlijk gegeten top 😘

Toen we thuis aangekomen waren hebben we snel de koeltassen uitgepakt nog samen iets warms gedronken en naar bed zegt Duimenlot.

Welterusten slaap lekker😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *