Toffifee coconut Limited Edition

geplaatst in: verhalen | 0

Het was echt zo’n blikvanger dat echt schreeuwde neem mij mij,proef mij en dan kan ik het niet laten liggen dus hij ging meteen mijn winkelwagen in. Thuis deed ik hem in de koelkast dat vinden wij beide erg lekker om het koud op te peuzelen doen wij ook altijd met chocolade is denk een tik van ons.

Ik neem wel vaker Toffifee mee van de Aldi want ze zijn geregeld in de actie en ze eten zo makkelijk weg als je hier eenmaal aan begint kan je ze moeilijk wegleggen. Maar met coconut erin zal wel lekker verfrissend zijn maar heel benieuwd zit er dan ook een hazelnoot in.

Toffifee coconut

Elke keer als ik de koelkast open deed zag ik het wel liggen,maar er kwam niet in mij op dat ik hem wilde proeven en gisteravond (Maandag)had ik ergens trek in en dacht ja, nu is het moment om het te nemen. Schoof het pak eruit en wat zag ik tot mijn verbazing er was al van gegeten,en dat kan maar één persoon zijn manlief natuurlijk.

Hij zag er anders uit dan andere Toffifee’s en toen nam ik er een hap van wauw wat smaakt hij heerlijk,de coconut maakt hem heel echt top wat een goede combinatie maar zit er nou wel of niet een hazelnoot in.

Ik proefde het niet maar het lijkt er wel op maar na vier stuks dacht ik nu leg ik hem weg,maar het was te moeilijk na tien minuten was het hele bakje leeg en mijn buikje vol.Nou moeten jullie niet denken dat ik niet wilde delen,maar van Marco mocht ik ze opeten.

Heb er wel van genoten wie weet komt er ooit nog een andere smaak en dan zal ik die ook niet laten staan geloof mij,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *