Tradities hou ik er in.

geplaatst in: verhalen | 0

Altijd als de eerste chocolade letters in de winkel staan nam ik altijd ons letters mee en plaatste ik in onze schoenen als ik vertrok naar mijn werk,maar soms moest ik dagen het ergens verstoppen (of ik nog met kinderen te maken had in plaats van een volwassen man)want Marco was dan wakker en ik wilde ieder jaar gaan verrassen maar als je het ieder jaar dat doet dan wist hij het allang dat chocolade letters in huis had.

Dit jaar heb ik maar een chocolade letter gekocht alleen de M van Marco want at eigenlijk nooit mijn chocolade letter op maar Marco wel nooit echt de behoefte aan gehad dus nu heb dus één letter en die heb ik in zijn sloffen geplaatst (die heb ik nog allemaal bewaard zijn sloffen).

Ik heb ook een adventskalender gekocht normaal van chocolaatjes maar nu van waterdrops en een adventskalender van de Action en een december kraslot dat hadden we elkaar alleen ik denk er nog over na hoe ik die dagen ga invullen (omdat we altijd om en om het deden) maar dat zie ik dan wel als we in december zitten nu heb ik het wel allemaal al in huis net als toen Marco er was.

Weet niet of ik er echt klaar voor ben maar wat ik wel een weet is dat het goed aan voelt daarom zet ik deze tradities voort.Spraak laatst een klant die haar man ook is verloren en zij vertelde mij hoe moeilijk ze het ermee heb om alleen te zijn en ik beaamde dat het vreselijk moeilijk is maar ik vertelde haar dat Marco toch wil dat ik door ga met mijn leven en dat hij heel graag wilde dat ik gelukkig wordt. Nou schat ik wilde altijd een koffie bonen machine zodat ik af en toe een lekkere latte macchiato kon maken ook soms warme melk of chocolademelk dus ik heb er één gekocht en wat is dat lekker zeg.

Mijn Sinterklaas,verjaardag en kerst cadeau in één

Dus ja heb mij alvast verwend hiermee en ik ben er superblij mee dat wordt straks lekker met de koude dagen in het verschiet ik ga lekker genieten van mijn warme melk spreek jullie laters,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *