Trainen in het nieuwe jaar

geplaatst in: verhalen | 0

Heb er voor gekozen om de Fit training te doen dit jaar is wat meer intensiever en de eerste keer voelde ik het echt in mijn buik maar ik moet mij ook meer richten op mijn eten de laatste tijd at ik meer koolhydraten en daar moet ik ook weer aan beginnen om op mijn eten te letten dat gaat wel weer goed komen.

Ik kwam er aan en was bezig mijn joggingbroek en mijn gympen te verwisselen tot er een man bij kwam zitten die hoopte dat zijn vrouw op tijd zou zijn want zij had namelijk hun spullen bij zich.Zou wel handig zijn als ik wat vroeger er ben dan heb ik meer tijd om mij in te fietsen.

Dus vier á vijf minuten gefietst het stel die ik in de ruimte tegen kwam waren na mij wat deed ik eerst de ATX multi Motion Functional Trainer daar kan je veel oefening mee doen vandaag had ik aan de linkerarm noem ik het maar een kabel die je omlaag trekt terwijl je zit op een laag bankje dat is vier keer en dan ga je naar linkerarm waar je de kabel naar je oren trek terwijl je staat. Eigenlijk moet het om en om een keer zittend een keer staand en krijg ongeveer 30 sec om naar je volgende toestel te lopen.

Toestel twee is ook een ATX multi Motion Functional Trainer maar daar trek je de kabel met je rechter hand recht tot je arm recht naast je lichaam staat en dat doe twee keer rechterhand en twee keer met je linkerhand en toen merkte ik wow dit wordt een zware training vandaag want ik zag wat toestel drie was.

Je heb een lange stang dat vastzit en die druk je omhoog maar dan komt er een squat oefening erbij dat houd in door de knieën in een zithouding zal even een foto erbij zetten.

Dan druk je die stang omhoog terwijl die deze beweging heb gemaakt bij de tweede sessie werd het gewicht van 5kilo eraf gehad die stang heeft ook een gewicht om het vanuit de squat stand omhoog mee te nemen.Vier keer de stang houden tot je borstkas en vier keer boven je hoofd reiken dan zijn we op de helft door schuiven naar toestel vier.

Hier neem je een halter ik had denk ik 2,5 kilo die druk je boven je hoofd in het midden van je lichaam wissel je het af naar je andere hand en dan ga je door de knieën zie foto squat en breng je de halter naar beneden dan lift je hem weer boven je hoofd in het middel wissel je hem naar je andere hand twintig keer achter elkaar dat tien keer links en tien keer rechts en dat dus vier sessies.Dan krijg je weer toestel/oefening verschuiven dit is buikspieroefeningen.

Je ligt met je rug op de grond onder je ligt een fitnessmat benen gebogen en dan ga je je hoofd naar de borst drukken en dat twee keer en het volgende is je armen gestrekt achter je hoofd en je benen gestrekt een stuk van de grond af dit doe je ook twee keer van 30 sec als de tijd hoort denk dat doe ik wel even maar als je bezig bent dan is 30 sec echt lang hoor nu ga ik naar de laatste toestel/oefening.

Daar staat een fiets en dan trap je standend op de trappers wel 20 sec en dat doe je acht keer en Jesse was tevreden hoe ik te werk ging zei hem dit geeft mij echt voldoening nu zweet echt beneden deed ik het niet maar er waren best veel mensen in de zaal een man fietste wel bij een half uur en voor mij waren drie man bezig en na mij ook drie man.Elke week is er een andere schema dus het blijft en is echt heel spannend wat we volgende week krijgen hou je op de hoogte.

Deze toestellen zijn in het torenzaal ooit ga ik deze kant ook doen maar volgens mij moet je dat met iemand doen,

Liefst Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *