Trainingsles 20

geplaatst in: verhalen | 0

Ik blogde een hele tijd geleden mijn laatste trainingsles en vandaar ga ik weer voor het eerst naar de sportschool want door mijn ziekte van griep tot vermoeidheid kon ik dat natuurlijk ook niet aan,maar ga het weer rustig opbouwen.

En deze gek heb mijn training staan om 08:00 en zal ik je wat vertellen ben al vanaf half vijf wakker en zit wat te bloggen en tv te kijken en de klok tikt maar door dus straks moet ik mij nog haasten.En wat ik heb geopperd ik had twaalf minuten om bij de sportschool te komen en met gehaast lopen was precies twee minuten voor acht omgekleed en wel op mijn eerste toestel.

En merk dat ik echt even in moet komen maar als ik klaar ben om naar het tweede toestel te gaan komt er een andere sporter binnen een jongeman en hij zegt geen boe of bah dus ik begroet hem met goedemorgen en toen mompelde hij iets terug is hij zeker niet gewend.Als ik met mijn derde toestel begin komt nog een andere sporter binnen een wat oude man denk mijn leeftijd en begint maar in mijn ooghoek zie ik een andere sportster een dame die wel vaker rond acht uur traint zij begroet mij heel vriendelijk een blijk van herkenning zij fiets altijd een kwartier heel intensief.

Na mijn laatste toestel en derde sessie sluit ik mijn programma af en begroet ze alledrie en wenst ze allemaal een fijn weekend toe en kleed mij weer aan en voor ik terug wandel ga ik nog even naar de toilet. In de straat zit een pedicure de 5SALONS en denk als ik het nu niet doe,dan komt het er nooit meer van dus ik trek de stoute schoenen aan en loop daar binnen en als ik buiten sta heb ik een afspraak op zak.

Wat ga ik doen laat ik wat boodschappen halen want vond die zalm wel heel lekker van de AH dus dat haal ik en dunne maiswafels met zeezout en dan loop ik naar huis het weer lokt echt niet om op straat door te brengen dus ik ga lekker thuis wat tv kijken en genieten van mijn broodje zalm,

Fijn weekend allemaal,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *