Trainingsles 21

geplaatst in: verhalen | 0

Ik heb mijn training gepland om 08:10 mij benieuwd of ik weer bekende tegenkom weliswaar weet ik niet hoe ze heten maar om hen daar te zien is wel fijn. Merk wel dat ik het trainen erg gemist heb wat is dat iets raars om te horen maar het geeft mij een hele voldoening om wat te sporten.

Ik kwam er aan toen was het oudere stel bezig waarvan de vrouw alleen oefeningen doet voor haar beenspieren en boven zat een wat oudere man die heb ik ook al eens eerder gezien hij was om 08:15 aan de beurt dus ik ging een minuut en 30 seconde fietsen en toen was toestel één vrij even een foto gemaakt ervan.

Was er mee bezig toen die oudere man binnen kwam hij ging fietsen en die andere oudere man van het stel die was bezig op toestel twee het ging wel lekker beter dan vorige week maar alsnog is het zwaar maar ik kon het wel aan merk ook dat ik vorige keer geen spierpijn had komt waarschijnlijk omdat ik fulltime aan het werk ben loop en sta de hele dag.

Toen ik bij toestel vier was kwam er een andere bekende oudere vrouw binnen zij gaat minstens een kwartier fietsen want als zij op toestel één plaats neemt zag ik dat zij heel erg bezweet was ik merk wel dat ik even tussen de toestellen door moet bij komen maar het is niet zo dat ik met een handdoek het zweet van mijn voorhoofd moet vegen.Zal ik het wel goed doen dan twijfel ik bij mezelf.

Van mijn één na laatste toestel maak ik nog een foto wil niet dat men denk dat ik stiekem hun fotografeer weet je toen ik nog helemaal alleen trainde en niemand rond die tijd kwam kon ik mezelf filmen nu gaat het niet meer maar het trainen doet mij wel heel goed voel mij ook fitter dan voor ik trainde bedoel de eerste training.

Geniet allemaal van jullie weekend dat ga ik ook zeker doen,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *