Tropische weer๐Ÿ๐Ÿ

geplaatst in: verhalen | 0

Vrijdagavond zeiden al tegen elkaar in het weekend lopen de temperaturen hoog op dus we gaan lekker vroeg naar de Vlietland.

Dan kunnen we de bolderwagen uitproberen met wat kan erin en hoe rijdt hij dus we waren vroeg wakker en we zaten aan de koffie en de thee en we keken naar buiten en zagen wel zon maar soms verstopte hij zich achter de wolken dus het opschieten zat er niet echt in,dat werd wat bij geschroefd naar rustig aan. Maar tegen negen uur werd het toch wat van hurry hurry nu moeten we echt gaan want bij de viskraam kan het ook al erg druk worden,dus om tien werd ik afgezet voor de Aldi om broodjes te halen.

Marco reed door en meestal ben ik eerder klaar dan loop ik zijn richting op maar ik was onderhand al aangekomen bij de kraam toen kreeg Marco net zijn vis.

Op de Vlietland de bolderwagen uitgevouwen en nu in pakken der in en nou we dachten dat wij veel spul hebben maar het was wel vol maar niet overladen dus ik maneuvreerde hem tussen de auto door daar moet je wel rekening mee houden maar het eerst stuk was zo lekker lopen,maar dan krijg je de brug ik trok hem omhoog en midden op de brug draaide ik hem en duwde hem naar beneden en dat liep veel makkelijk.

Op het veld was het niet heel druk maar van de bekende die er zaten vonden ons aan de late kant,voor ons is het op tijd maar het viel wel gelijk op dat we een andere kar hadden.Zo liepen we eerst met onze spullen en nu zo.

Maar tegen de middag werd de zon alleen maar sterker van kracht dat we toch geregeld het water opzochten,maar ondanks de warmte was het nog steeds heel stil op de VL maar wij vermaken ons altijd dus dat is geen probleem. Lekker een broodje klaar gemaakt en gesmikkeld.Tegen een uurtje of negen richting huis gegaan morgen weer een nieuwe dag.

Hopelijk heeft een ieder van het weekend genoten.

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *