Tuinman ingehuurd

geplaatst in: verhalen | 0

Via een kennis die Marco kent kwamen we aan de naam Bernardo die zes jaar geleden voor zichzelf is begonnen om tuinen leeg te halen dus Marco had contact opgenomen en hij was bij ons thuis geweest. Vertel hoe we het wilde dat alles eruit moet behalve het terras en de zitkuil. Het onkruid van de tegels moeten wel weg gehaald worden.

Vrijdagochtend om 7:30 kwam Bernardo eraan ik was al beneden,Marco had weer slecht geslapen dus die kwam er alleen uit om hem te begroeten,maar eerst moest de oplegger met graaftractor op de weg geparkeerd worden en dat was nog wel een dingetje want de buurman dacht dat hij opgesloten werd.

Eerst een kop koffie en daarna ging Bernardo aan het werk voor ik er erg in had waren de twee struiken al eruit getrokken.

Elke keer gaat hij weg om zijn bak te legen en Marco had hem gevraagd of hij hier uit de buurt kwam en dat klopt bij de boerderij aan de rondweg het deel voortuin is al klaar nu gaat hij de zijkant aanpakken maar eerst de foto van de voorkant.

Straks een andere foto om aan te geven hoe het er nu uit ziet de buren zullen wel opkijken van een oerwoud tot helemaal kaal wel erg handig zo’n graaftractor

En het kleine stuk aan de zijkant is ook al gedaan nu ging Bernardo gereedschap halen om een houten schutting weg te halen zodat hij met die kraan erbij kan voor de achterkant en het andere deel van de zijkant.

Dit is het eerste gedeelte anders wordt het een te lange blog dus we gaan volgende keer verder ermee,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *