Tv series verslaving

geplaatst in: verhalen | 0

De eerste serie die ik volgde was van Angela Lansbury die in Murder,she wrote speelde als Jessica Fletcher.Zij ontdekt steeds kleine dingetjes tijdens een moord en de meeste vonden haar heel irritant maar als de oplossing er was waren zo blij ermee. In de serie is zij schrijfster van boeken. Ik nam al haar series op en bekeek ze later maar denk dat er maar een paar afleveringen tussen zitten die ik nog niet had gezien maar ik vond haar serie zo geweldig genoot er zo fijn en het was best relaxt.Helaas is deze actrice overleden maar haar serie draait nog steeds op tv ik heb nog alles het afgelopen jaar nog op genomen en nu pas weer tijd om te kijken degene die ik heb gezien verwijder ik gelijk.

De tweede serie die ik kijk is van Tony Shalhoub die speelt in Monk als Adriaan Monk nadat zijn vrouw Trudy omkomt bij een bomaanslag krijgt Monk een zenuwinzinking en kan zijn werk niet meer doen als rechercheur drie jaar komt hij zijn huis niet uit tot hij hulp krijgt van Sharona Fleming die doorgaat als zijn assistent als hij door twee oude collega’s aan het werk gaat als detective en helpt met het oplossen van moorden.Iedereen die moet wel wennen aan al zijn fobieën wat dat zijn er veel bv Sharona moet genoeg natte doekjes hebben want zijn handen moeten wel na elke hand schudding schoon gemaakt worden. Na drie jaar komt Nathalie Teeger in beeld die het werk van Sharona overneemt. Ook hier hebben vele series opgenomen en er zijn nog wel een paar dat ik nog nooit gezien heb.Ik vind/vond Monk ook heel geweldig om te zien vooral als hij met zijn handen bezig is.

Nu heb ik weer een andere serie die ik ook kijk Johnny Lee Miller die speelt in de Elementary als Sherlock Holmes hij is een politie adviseur voorheen werkte Sherlock Holmes bij de politie Schotland Yard maar nu doet hij dat samen met zijn assistent Joan Watson( Lucy Liu) misdaden oplossen in New York en Sherlock was een drugsverslaafde en door naar meeting te gaan is hij er gelukkig van af maar een verslaafde blijft zijn leven lang verslaafde genoemd dat is best erg…..dat weet ik van Marco die een drankverslaving had en hij zei dat ook altijd zelf……. Maar deze serie kijk ik pas vanaf dit jaar maar het is best verslavend omdat ik deze ook opgenomen heb en als ik een aflevering heb gezien wil ik doorgaan met nog één kijken maar ik hou van alle drie de series.

Ken je ze niet kijk dan op het internet en lees de info over mijn serie verslaving dus nu weten jullie waar ik allemaal naar kijk,

Fijne avond liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *