Tweede keer Picnic

geplaatst in: verhalen | 0

Via de app van Picnic kan je je bestelling volgen en net als de vorige keer zie je wie jou bestelling levert vandaag is het Elin. Tussen 08:38 en 08:58 komt mijn levering en ik geef vandaag de tasjes mee van de vorige keer.

Wat heb ik besteld wat ijs heb ik trek in iets kouds en wat kaas,melk,broodjes en wat chips ik weet het kan het zelf wel halen bij de Jumbo,Albert Heijn of de Aldi maar zoals ik eerder aangaf ben zo vermoeid dus als ik boodschappen moet tillen van mijn auto naar de keuken daar ben ik te moe voor en Picnic brengt het in mijn keuken zodat ik het alleen op moet ruimen.

Dit is de tweede keer dat ik hier bestel en ik moet zeggen Brain was al heel vriendelijk echt een bezorger met een glimlach op het gezicht en niet één omdat het moet maar één omdat hij gewoon zo vriendelijk is van zichzelf en deze bezorgster Elin ook één en al vriendelijkheid het begint al met hun begroeting”goedemorgen”weet je dat is niet meer eens standaard een begroeting welke winkel je ook komt vaak kijken ze je zo raar aan als je ze begroet en dan denk ik waar is die beleefdheidsvorm gebleven bij de mensheid.

Werk zelf in een supermarkt en de klanten zijn het ook niet meer gewend om te groeten waar is die tijd gebleven en ga mij niet vertellen je moet met je tijd mee want een beleefdheidsvorm is tijdloos geloof mij er is daar geen tijd aan verbonden.Maar het zit in je dat je beleefd bent of niet denk ik maar. Daarom vind ik het bij Picnic zo mooi gedaan een klant kan bepalen of ze de bezorger wel of geen fooi geven.Wel of niet een bericht achterlaten voor de bezorger(ster) heb mijn broers zoon gevraagd of zij daadwerkelijk de fooien en berichten krijgen en dat klopt dat vind wel fijn om te weten dat het bedrijf het niet zelf opstrijkt die bezorgers werken er wel hard daarom gun ik hen wel een fooitje.

Weet dat bij AHonline dat niet wordt gedaan weet niet of de Jumbo dat doet maar ik vind dat je zo je waardering aan de bezorger geeft maar het ligt ook aan de klanten of ze dat doen ik doe dat in ieder geval wel dus de bezorgers van Picnic petje af voor de services,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *