Tweede week 2022

geplaatst in: verhalen | 0

Zondagochtend had ik mij gewogen kwam uit op 58.7 dat is deze week mijn uitgangspunt en wat heb ik zoals gedaan buiten een wandeling gemaakt waardoor ik terug kwam met een losse zool. Hebben samen geluncht kaiserbroodjes met beleg en als avondeten had ik pastei tutup uit de vriezer gehaald,Marco at patatjes met kipkluifjes uit de airfryer. Daarna een half uurtje gelopen.

Maandag ochtend had ik een cracker met smeerworst en een kop thee,voor de lunch had ik een koolhydraat arm bolletje met filet américaine en een appel en voor mijn koffiepauze een koekje. En mijn flesje met gember en citroen wat ik over mijn hele werkdag dronk en had ook een latte macchiato. Ons avondeten bestond uit twee hamburger met chedderkaas en zelf gemaakte saus. Daarna ook een half uur gelopen.

Dinsdagochtend had ik tot aan het avondeten alles hetzelfde maar s’avonds/s’middags hadden we Chinese roerbakgroenten met rijst en uitgebakken spekjes Marco gemaakt het heeft heerlijk gesmaakt en daarna een puntje New York style cheesecake daar had ik afgelopen donderdag over geblogd. Ook hier natuurlijk een half uur gelopen.

De ochtenden zijn steeds het zelfde maar het avondeten was beide een partybrood zelf afgebakken met makreel,eiersalade en brie erop,net allemaal samen dat begrijpen jullie wel toch. Half uurtje gelopen en lekker een kop thee genomen.

Donderdagavond had ik twee pasteitjes van mijn collega Mariëlle gegeten en drie Empanadas gegeten vandaag niet gelopen voor een keer.

Vrijdagochtend dacht ik ga lekker badderen heerlijk ontspannen en dan gaan we denken en nog eens denken over alles en dan is de vraag van jullie zeker wat dan! Mijn zoon is bijna jarig ga ik hem een kaart sturen ja of nee en wat ga ik er in zetten??? Na veel wikken en wegen heb ik een toch dat gedaan en hopelijk valt het in goede aarde🤞🤞🤞.

Maar we brunchen zo broodjes gaan de oven in en beleg komt op tafel samen eten is altijd gezelliger dan alleen toch. Rond één hebben we een afspraak voor een proefrit daar komt nog een aparte blog over. Ik ben het niet aan het ontlopen maar vandaag de persconferentie aankijken en weer even niet gelopen maar heb nog twee dagen om wat aan mijn gewicht te doen.

Heb deze week minder mijn best gedaan maar wat afvallen is ook een plus punt vind ik en heb gedaan wat ik kon,

Liefst Esther 😘

Foto’s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *