Uitgeleend 1391

geplaatst in: verhalen | 0

Afgelopen vrijdagavond kreeg ik een telefoontje van een oud ASM waar ik mee gewerkt heb Nicky of ik haar wil gaan helpen op het Museumplein.

Kijkend naar Marco die naast mij zat en het mee kon luisteren omdat ik het op de speaker heb staan,overigens dat is bij ons standaard. Nicky zei:”ze had naar Dennis gebeld en gevraagd om hulp”. Dennis had gezegd:”dat Nicky mij zelf moest bellen”. “Nou zonder twijfel had ik “ja is goed” geantwoord en ben de rest van het weekend alleen maar bezig geweest met het opzoeken hoe en waar ik kon parkeren.

S’morgens aankomen in Amsterdam zuid en gelijk een plekje gevonden.Nu werd ik gebeld door een collega of ik de deur open wilde maken,maar ik vroeg haar:”welke deur moest ik open”,de collega in kwestie vroeg toen:”ben je nog thuis”. Ik antwoordde:”nee,ben op het Museumplein ga hier een weekje helpen”. Het was erg rustig op straat en ik maakte een paar foto’s.Mooi hoor hoe het Stedelijk museum,Concertgebouw en de Albert Heijn in het duister eruit ziet.

Nadat ik binnen werd gelaten en mij had omgekleed kon ik gelijk aan de slag,ik heb een hele ontspannen dag gehad. Echt super gewerkt en leuke collega’s leren kennen. De hele week heerlijk gewerkt en zo ontspand. Was wel heel anders dan bij ons hier zoveel toeristen gehad en met die paar mooie dagen heerlijk buiten geluncht,mensen bekijken echt leuk om te doen.

Vandaag laatste dag daar gewerkt en met een dubbel gevoel afscheid genomen.

Lieve collega’s van AH 1391 dank jullie wel voor jullie gastvrijheid wie weet tot ooit.😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *