Uitgeleend Filiaal 1289

geplaatst in: verhalen | 2

Voor ik naar die andere locatie ga,moet eerst mijn Bessie zien en haar tevens een fijne vakantie toe wensen,want als ik terug kom is zij op vakantie en het was fijn haar te zien. In precies 16 minuten was op de plek van bestemming eerst een parkeerplek vinden gelukkig zijn er genoeg. Maar eerst parkeren en wat foto’s scoren.

Columbusplein

Het weer is zacht en het is rustig op straat ik kom aan waar ik moet zijn en bel aan door het ruitje zie ik wat mensen aankomen ik meld mij om aan te geven dat ik bij hun kom helpen een medewerker brengt mij naar de kantine en ik neem een bakkie koffie. Het is altijd even wennen bij ons is het zo vertrouwd je weet alles hier moet ik even rondgeleid worden waar staan de spullen waar is de afdeling.

Het is hier wel veel kleiner dan onze AH en de afdeling is ook niet heel erg groot en dan is de vraag met wie sta ik,ken ik iemand hier,hoe werken zij. Ik verwarm de ovens voor en haal de spullen naar voren ze hebben het in twee charges verdeelt en ik zet alles zo snel mogelijk op en ondertussen piepen de ovens om gevuld te worden. Alle ovens zitten vol en ik begin het groot brood te vullen in rekken en als de ovens klaar zijn vul ik ze opnieuw met ander brood.

Om zeven uur krijg ik een medewerkster van het filiaal zelf,zij vult de wand en daarna legt zij mij uit dat ik voor de rest van de dag alleen sta,meent zij het echt moet ik klein brood,groot brood en de stoep met zoetigheid zelf doen. Gelukkig is het niet zoveel als bij ons en om half tien neem ik mijn pauze aan Sara zo heet die medewerkster geef ik aan dat ik een half uur neem,zij geeft aan dat het goed is.

Op naar een mijn tweede charge om te bakken en snijden eigenlijk is het wel chill kan alles op mijn tempo doen om half één neem ik mijn koffiepauze en dan is het nog anderhalf uur werken dan ben ik vrij. Het laatste uur duurt wel lang ga maar alles recht trekken(spiegelen noemen we dat).

Om half twee komt de vers manager naar mij toe nu heb ik ook een gezicht bij de stem waar ik mee gesproken heb en zij heeft dat ook bij mij. Om twee uur mag ik mijn parkeergeld ophalen bij de servicebalie en vermoeid stap ik in mijn auto,gelukkig we gaan naar huis.

Morgen weet ik wat ik allemaal moet doen, weet waar alles staat en dan ben ik er meer op voorbereid werk dan met een andere medewerkster van dat filiaal en voor nu lekker eten en relaxen en dan mijn bed in ben wel erg moe,

Liefst Esther 😘

2 reacties

  1. Melody

    Het is wel handig dat je weet hoe alles draait en kunt invallen op andere filialen maar je eigen locatie lijkt mij toch het leukst. Wel fijn dat je de reiskosten vergoed krijgt.

    Ps… offtopic… rare vraag misschien (en ik bemoei me natuurlijk ook met zaken die me niet aangaan, grinnikkkkk) maar mag ik vragen waarom je het plekje van de uitgelichte afbeelding leeg laat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *