Uitgeleend filiaal 1328

geplaatst in: verhalen | 0

Ring,Ring deed mijn mobiel en op het scherm zag ik dat het iemand van Albert Heijn was dus ik nam op met Esther. Hoi,ik moest vragen of je morgen bij de overtoom kan gaan helpen en dan zie ik iedereen denken waarom moet jij altijd gaan.

Nou,omdat ik heb gezegd vind het niet erg om ergens te moeten helpen op een één of andere manier vind ik het ook wel weer leuk andere werkplek,andere collega’s,andere werkwijze en natuurlijk ander soort klanten.

Via de app kreeg ik van mijn leidinggevende het adres en huisnummer door en van mijn Bessie hoorde ik dat zij ging opstarten dus ik belde terug naar de Albert Heijn waarom kan ik niet opstarten en daarna naar die andere winkel en dat mocht als ik maar zorgde dat ik er op tijd was. Te laat komt in mijn woordenboek niet voor of het moet iets zijn waar ik niets aan kan doen.

Ben in die 36 jaar twee tot drie keer te laat geweest en het was niet eens mijn schuld. Één keer omdat er een auto overdwars stond op de oprit. Één keer omdat er een ongeluk in de Schiphol tunnel was en ik voor de slagboom stond en niet meer weg kwam. En een keer omdat er een omleiding was en kon ik de A4 niet op en aangezien ik nog geen navigatie had moest ik zoeken hoe ik toch in Amsterdam kwam.

Dit was ook weer een kleine winkel en ik kreeg hulp van een collega van de Kinkerstraat dus we hadden een makkie alles was rond twaalf uur klaar en dan moet je echt om werk vragen en uiteindelijk was het twee uur en toen kon ik naar mijn auto toe om naar mijn schat te gaan.

Blij dat ik weer richting huis kon en dit moet ik toch nog even vertellen bij Leimuiden gaf de bruglichten aan dat ze de brug openen kut dacht ik toch niet op dit tijdstip ik stond en nog twee andere auto en wij wachten het stoplicht erachter gingen op rood,toen op groen en dat wel vijf keer achter elkaar. Ik dacht als hij nu op groen springt geef ik een dot gas en ga ervandoor en dat deed ik toen zag ik ver achter mij al die andere auto’s dat ook doen,volgens mij had die een storing.

Dit was weer een uitleen dagje van mij,

Liefst Esther😘

Foto’s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *