Uitgelezen……Notaris deel 3

geplaatst in: verhalen | 0

Woensdag 31 januari:

In het nieuwe jaar ga ik mijn uitgelezen boeken zo vermelden.

Ik had van de schrijver Martin Gijzemijter een serie van de notaris besteld de andere eerder delen waren al heel spannend maar dit deel daar heb ik heel lang over gedaan maar tijdens mijn verblijf in het van der valk hotel heb ik hem eindelijk uit.

Hoe heet dit deel De notaris en de liegende bruid.

Waar gaat het over Thomas Frank en Olivia Bos werken voor het notariskantoor Wolff en van Gelderen en zij worden door hun baas erop uit gestuurd om een bruiloft bij te wonen.Beide weten niet wat hun overkomt als er dingen boven op tafel komen…….nu is de vraag wordt er nog getrouwd of niet……ben je heel nieuwsgierig geworden zal je toch het boek moeten lezen want meer vertel ik er niet over wat ik wel vertel is dat Martin Gijzemijter nog een deel heeft geschreven en die heb ik al gereserveerd. Maar zal eerst nog deel 4 moeten lezen maar kan je wel vertellen ik vind Martin zo mooi schrijven ik geniet van zijn schrijfstijl en ben zo blij met de dingen die ik in het verleden heb gekocht.

Dank je wel Martin voor de mooie gedichten en boeken ik geniet er heel erg van weet niet of je het ooit leest maar ik ben een groot van jou,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *