Update tot nu toe…..

geplaatst in: verhalen | 0

We zitten al een week in het nieuwe jaar en met Marco gaat het nog wel redelijk hij heeft wel veel last van zijn dikke buik waar zoveel vocht in zit nu begint het ook bij zijn voeten met veel moeite komt hij de trap op en af.

Hij heeft minder trek in zijn drankjes wat ik ook wel begrijp het komt na anderhalve maand nu wel zijn neusgaten uit gelukkig heeft hij wel trek in soep en de soato soep van Marie heb ik ook een deel ingevroren zodat hij daar nog genoeg van heeft.

Maar zaterdag had hij trek in een lekkerbek van Abram maar die heeft nog een week vakantie en ergens anders hoef ik hem niet te halen dus even wat anders bedenken dan maar. Rond één uur komen Menno en Daan even langs als Marco zich goed voelt het is nu elke dag afwachten met hoe hij geslapen heeft,hoe hij s’morgens opstaat en hoe hij de trap afkomt.

Dus we spreken we met visite op de dag zelf af of het uitkomt of niet want het praten kost zoveel energie en wij hebben nu wat gebaren als praten niet echt lukt en Marco vind het makkelijker om een lijst te maken zodat hij kan aanwijzen wat hij precies bedoelt.

We weten beide dat het nu sneller gaat want een week geleden konden we nog lange gesprekken voeren nu moet hij steeds rusten tussendoor maar samen hebben we nog steeds een geweldige dag samen en zo zeggen we vaak het was weer een mooie dag dat we weer af kunnen vinken.

Marco kreeg van Marie een lieve verrassing dank je wel lieverd we hebben er veel baat bij,

Liefst Esther en Marco 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *