Vaarwel Aad

geplaatst in: verhalen | 4

Lieve Aad,

Marco en ik leerde jou en je schatje Suze op vlietland kennen. We lagen soms maar een meter van elkaar vandaan en in het water was jij best een pestkop om met jou natte lichaam tegen mij aan gaan staan. We genoten allemaal van het mooie weer en vaak zei je” vandaag heb ik de tent gesloten om lekker hier te gaan genieten” en dat deed je ook het was echt aan je gezicht te zien.

Ik had de gezegd toen we bij jullie thuis dat ik zo’n mooie herinnering aan jou had jij hebt met Ton mij geholpen om te zwemmen van het ene strandje naar het andere strandje en ik ben jou daar heel dankbaar voor. Inmiddels zwem ik nu heen en terug het is wel een opgave maar ik heb het er voorover om dat te doen.

Afgelopen zomer was je er best vaak maar je voelde je heel erg beroerd maar dan zei je” ben ik toch even eruit”. De laatste dagen namen we afscheid met de woorden we spreken snel iets af. Toen ik op een ochtend op mijn Messenger een bericht kreeg van Suze sloeg als een bom bij mij binnen,dit kan niet dat het uitgezaaid is en je nog maar een paar weken te leven had,dat kan en mag niet je heb keihard gevochten om nu al heen te gaan. We maakte een afspraak om langs te komen en de schrik zat er bij ons beide er goed in je was echt heel veel afgevallen en we namen afscheid maar wat zeg je tegen iemand die doodgaat.

Het enige wat we konden en zeggen waren we gaan je vreselijk missen en dat was ook wat we zeker gaan doen lieve Aad.

Vandaag waren we bij je crematie en ik zag hoe erg geliefd jij was de grote aula werd gebruikt maar nog konden er veel mensen niet zitten. De plechtigheid was zo mooi. Ik kan wel zeggen dat Suze haar roodborstje voor het raam heen en weer vloog,had mijn camera wel bij mij maar denk dat iedereen mij voor gek verklaarde als ik foto’s aan het schieten ben van een vogel. Ik denk dat jij van boven gelachen zou hebben maar ik heb mij toch maar ingehouden.

Lieve Aad ik ga je heel erg missen vooral je mooie en lieve glimlach rust zacht lieve vriend😘😘😘

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *