Vakantie week 5/2024

geplaatst in: verhalen | 0

Maandag 29 januari:

Ik heb drie dagen en twee nachten geboekt in het van der valk hotel in Alpen aan den Rijn en ben net als thuis te vroeg wakker om zes uur heb ik mij gedoucht en zit aangekleed op mijn bed een boek te lezen van de notaris deel 3 maar daar schrijf een aparte blog over en vanaf half zeven kunnen we hier ontbijten dat zit bij mijn boeking. Maar ik besluit rond zeven uur te gaan want wil niet de eerste zijn en op planning heb ik staan om het vogelpark avifauna te bezoeken gelukkig dat zit ook bij mij boeking.Heb best moeite gehad om in slaap te komen elk uur heb ik zowat gezien.Wat grappig is was wel nummer één in de ontbijtzaal kun ik rustig overal foto’s van nemen en zat met drie vrijgezelle mannen is het een vrijgezelle maand in avifauna.

Ben lekker in avifauna gaan wandelen en nog naar de herenhof geweest vanavond lekker gegeten was even anders dan de eerste dag morgen ga ik alweer naar huis. Welterusten op een goede nachtrust.

Dinsdag 30 januari:

Was ook vaak wakker geworden en heb heerlijk een bad genomen met heel veel badschuim daarna nog even gewacht koffer goed ingepakt en voor ik naar de ontbijtzaal ging heb ik de spullen al in de auto gezet.

Terug in mijn hotelkamer mijn tas gepakt en naar de ontbijtzaal gelopen moest even wachten tot zij mijn kamernummer hebben gecheckt op de lijst met reserveren en toen kon ik plaats nemen nam de tafel helemaal achterin daar voelde ik mij het prettigst en toen mijn eten bij elkaar verzameld een lekker warm croissantje,een hard bolletje met maanzaad,een plakje ontbijtkoek (Peijnenburg),twee verschillende botersoorten,een plakje ham,een kontje van een donker meergranen brood en een gekookt ei.Mijn drinken bestond uit thee en een smoothie van kiwi en groenten (welke stond er niet op.En dat lekker opgepeuzeld toen nog wat tv op de kamer gezeten tot ik mij onrustig voelde en mij uit ging checken en lekker naar huis ging.Eerst nog even wat te eten gehaald voor vandaag.Thuis mijn koffer uitgepakt lekker gerelaxt op de bank.Vanavond ga ik weer heerlijk in mijn eigen bed slapen tot morgen.

Woensdag 31 januari:

Vroeg naar bed betekend vroeg weer op natuurlijk geld dat niet voor iedereen maar bij mij wel heerlijk geslapen en vanmorgen was ik om zes uur uit de veren. De badkamer lekker open gedaan heerlijk een frisse bries door het huis heen laten waaien. Dan bedenken wat ga ik doen mijn lichaam is ontzettend moe en wilt nog niks dus lekker bankhangen en wat oude opgenomen films kijken en op mijn weegschaal werd 64.5 kilo aan dus ik moet weer op mijn koolhydraten letten heb lekker spinazie gebalanceerd met wat filetlapjes gegeten en weer in de ochtend wat yoghurt met wat cruesli gegeten en wat snoeptomaatjes tussen door gelukkig ga ik morgen lekker weer zwemmen.

Donderdag 1 februari:

De eerste dag van een nieuwe maand in dit nieuwe jaar en dan ga ik lekker straks zwemmen maar daar een aparte blog over.Mijn rechtergehoorapparaat werkt niet naar behoren dus ik ga langs Specsevers toe in Woerden en dan ergens even lunchen dan nog wat truien gescoord bij Vila dit hoorde ik voor het eerst op TikTok budgetshopper is iemand die alleen naar sale kijkt dus ik ben een budgetshopper.Wat heb ik ge kocht en gegeten.

Ik zo blij had te weinig truien en nu vijf rijker en het eten was super lekker nog groenten en fruit gehaald.

Vrijdag 2 Februari:

Vandaag moet om half acht al klaar wakker zijn krijg mannen van Mark Holland Isolatie die mijn vloerisoleren en parels op de bodem gaan doen.Precies om 08:44 belde ze hier aan stom dat ik niet goed op de site heb gekeken anders wist hoe groot de wagen was waar zij mee kwamen.Maat het is allemaal goed gekomen ik wijd hier niet alles uit want er komt een andere blog erover maar zet hoef wat foto’s neer.

Het is gebeurd buiten is wel vijf uur open geweest maar hopelijk is al het vocht eruit maar ik ben blij ermee ik kan mijn week lekker hier mee afsluiten heb volgende week nog leuke dingen die ik ga doen maar dat is volgende week aan de beurt fijn weekend,

Liefst Esther😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *