Van der valk hotel dag 1

geplaatst in: verhalen | 0

Zondag 28 januari:

Grappig ik ga drie dagen en dat is twee nachten logeren in het van der valk hotel naast avifauna en vergeet bijna een tas in te pakken dat heb ik snel op de donderdag gedaan en moet alleen laders meenemen voor mijn mobiel en mijn gehoorapparaat. Ben nu al zenuwachtig terwijl ik nog drie dagen en twee nachten heb maar dat komt alleen dat ik nooit gedaan heb maar wil deze stap toch gaan zetten.

Heb zaterdag even nog geshopt in Alpen aan de Rijn en even wat gegeten bij bagels&beans en zocht nog weer een andere smaak latte

Heb mijn tas over verpakt in een koffer maar denk dat ik teveel meeneem en dan zie ik mij zoals Bessie op haar koffer zit om hem dicht te maken zo moest ik het ook met de mijne.Lag gisteren rond tien uur in en achter uur later sta ik in de badkamer te douchen ik weet het kan pas inchecken om twaalf uur maar kan niet meer slapen.Was zo nerveus heb ook even gebeld om alles te vragen waar ik mee liep heb nu met balkon kan ik buiten wel roken maar wil hier zo min mogelijk van gebruik maken.

Mijn auto had vanaf gisteren vol geladen en dan hoef ik niet echt te laden tenzij ik wat verder dingen ga ondernemen.Ik mag gebruik maken van avifauna en kan gewoon eten in restaurant moet het wel reserveren kan ook als ik incheck en ik ga er lekker proberen te genieten van mijn drie dagen en twee nachten daar.Wat ik ook mee heb genomen is mijn rolkussen en deken waar ik altijd onder lig.

Ik heb mij ingecheckt en nu zit heerlijk op mijn balkon een sigaretje te roken en ik heb hele leuke en hopelijk geluidloze buren ik publiceer alle foto’s onder één foto zoals ik al steeds eerder gedaan heb.Om zes uur heb ik gereserveerd om te eten in het avifauna restaurant aan de andere zijde.

Heb even koffie gezet wist niet hoe het exact werkte maar het is goed gekomen mijn koffie staat op de grond.Ik ben wat drinken gaan halen voor ijskastje wat die stond er wat leeg bij.Lekker gelezen en een tv gekeken maar de tijd kruipt langzaam voorbij na wat gepuzzel en gelezen te hebben ging mijn wekker om aan te geven we kunnen gaan eten nu is het wel dat ik met een volle maag op bed lig vervelend maar niks aan te doen ga nog wat tv kijken vanuit mijn bed.

Mijn diner:

Met lood in mijn schoen liep ik richting het restaurant en dacht ik hoe zal het gaan worden toch nog extra een rondje gewandeld en door de ramen zag ik dat het min of meer druk was.Bij de balie mij gemeld en ik werd naar mijn tafel gebracht een tafel voor vier personen en precies bij de muur staat het bestek en een servet wow wat is dit moeilijk overal hoor en zie gezelligheid en ik voelde mij net Remi alleen op de wereld zal die eenzaamheid ooit over gaan of blijft het mijn hele leven achtervolgen(nou hoor ik men denken je kan ook een vriend of vriendin meenemen). Nee dat wil ik niet sommige stappen wil ik alleen doen. Een vriendelijke ober(noem je dat nog steeds zo)Dennis kwam mij vragen wat hij kon inschenken ik bestelde een cola en zat wat voor mij uit te staren Marco wat mis ik je op zulke momenten zeg……Ik kijk naar de stoel voor mij maar die is leeg en blijft leeg. Ik had al via de app kunnen zien wat ik kon eten en twijfelde tussen een argus biefstuk of een Duitse biefstuk ik ga voor het laatste met patat en sperziebonen heb de laatste tijd weinig tot geen groenten gegeten het smaakte mij heerlijk en wil ik een dessert of niet laat ik er helemaal voor gaan neem een dame Blanch en nog een choco latte dan is het even genoeg voor nu morgen ga ik wat lichts nemen want ik ben proppie vol.

Mijn buren (struisvogels)liggen al in bed gelukkig ik denk dat ik heerlijk kan gaan slapen hoop ik…….we zitten om precies te op 22:30 en ik voel mij niet prettig in het donker alles voelt heel vreemd aan dan maar een lichtje aan misschien val ik dan in slaap……,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *