Verbaasd op 28-02-2018

geplaatst in: verhalen | 0

Toen ik vanmorgen mijn beschermdoek van mijn auto haalde was er een snijdende oostenwind stond en ik opende het hek,maar die deed weer eens even vervelend hij wilde niet goed open dus ik moest uit de auto om hem te openen zodra ik erdoor was moest ik hem weer afsluiten en kon ik eindelijk vertrekken,heb even een app gestuurd naar mijn collega Gieta die ik op zou halen dat ik onderweg was.
Het was erg koud dus ik trok mijn handschoenen aan,en ondertussen had ik ook een sigaretje opgestoken lekker luid muziek aan en de verwarming stond goed hoog.
Toen ik de afslag van Zwammerdam nam kon ik mijn handschoenen uitdoen want nu waren mijn vingers lekker opgewarmd en reed ik verder richting Amsterdam.
Na drie kwartier was ik uiteindelijk in Amsterdam Sloten en ging ik het huis van Gieta. Hoefde niet lang te wachten tot Gieta naar beneden kwam en we richting het werk konden gaan lopen in de kou,had mijn muts over mijn oren getrokken en Gieta had haar capuchon over haar hoofd getrokken gelukkig werd de deur snel open gedaan en wij snel een kop warme latte macchiato en koffie naar binnen werken,en toen moesten we aan de slag…………..zijn we net warm moeten we weer de koude koelcel in om ons broden te halen en daarna alles opzetten en bakken maar.
Rond half zeven kwam onze andere collega Marielle aan die het wandbrood ging vullen en dan doorgaan met alles vullen en Gieta begon meteen met groot brood snijden.
Om 8 uur ging de winkel open en Mariella maakte een grapje dat het heel erg wit buiten was en ik begon te lachen omdat onze ramen dicht zitten en je niet naar buiten kan kijken dus ik dacht ja Marie natuurlijk het is helemaal wit buiten.
Toen ik kar moest halen waar we ons karton op zetten zag ik buiten dat het gesneeuwd had en dacht wow wat is het mooi en omdat ik mijn mobiel op de afdeling had laten liggen ben ik die meteen gaan halen want ik wilde gelijk wat foto’s maken zo mooi vind ik het,heb Gieta gehaald,Sorry Nicky ik moest het even delen met mijn collega’s dus we zijn even foto’s gaan maken.

Nu snel weer aan de slag ik zei nog wel even misschien zegt Nicky iemand mag wat eerder naar huis en dan zal ik wel zeggen ik wil wel,Gieta zei nou dat zal echt niet gebeuren want we staan met weinig man en ik dacht nou je weet het nooit.
Eindelijk kon ik pauze nemen en even lekker wat eten en een sigaretje roken en toen
ik aan de voorkant buiten kwam even mijn mannetje gebeld die ik altijd even bel als ik pauze heb en van hem hoorde ik toen hij beneden kwam het zo mooi wit was en ik heb hier ook nog even foto’s van gemaakt.

Na mijn sigaretje ben ik weer naar binnen gegaan en heb ik lekker een broodje naar binnen gewerkt en een kop chocomelk lekker warm buikje……..na mijn pauze alles gevuld en verder gebakken het was best rustig maar je moest wel alles bijvullen en bakken,toen kwam de diepvries binnen en ik ging het opruimen en ik had vier karren
op een gegeven moment kwam Nicky en die vertelde dat het best rustig was en dat er iemand eerder naar huis kon en ik mocht dus eerder weg,super blij.
Toen ik richting auto liep belde ik Marco dat ik eerder thuis kwam en hij zei lekker schat kom maar snel naar huis,maar rij voorzichtig,zo gezegd,zo gedaan.
Na drie kwartier was ik voor het hek wilt hij weer niet open,nou met de opener open gemaakt en auto op de oprit en gelijk even mijn monteur pet op en meteen het hek weer gereset,maar het is wel super koud geworden en mijn schat had voor mij een lekker warm kopje thee gezet………maar hier in Bodegraven leek het net of er geen sneeuw is geweest alleen op Marco’s auto zag je nog een beetje sneeuw zitten…………het is best raar het is heel erg koud maar het zonnetje schijnt heerlijk achter het raam.
De eerste sneeuw dag in 2018 en wel op de verjaardag van mijn overleden broer Nico…….
Lieverd heb je voor je verjaardag confetti gesmeten naar beneden ik mis je heel erg…..❤️💋❤️💋❤️💋

2018-01-14-10-37-26.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *