Vergeten doe ik je niet

geplaatst in: verhalen | 1

Doordat ik niet kon bloggen in verband met het onderhoud dat onze lieve vriend Joost voor mij doet schrijf ik het nu op.

Lieve mama,

Jaar in,jaar uit gaan voorbij, 26 jaar sta je niet naast mij. Wil je nog zoveel zeggen, Om mijn gedraag uit te leggen. Mis je zachte hand op mijn wang, En tijdens het koken je gezang.

Mama ik mis je nog altijd, Ik weet het was voor jou een strijd. Zoveel liefde en warmte had jij gegeven, Gelukkig heb ik een lieve man in mijn leven. Dat verzacht een beetje de pijn, Maar kon je nog een dagje bij mij zijn.

De feestdagen zijn voor mij heel zwaar, Dat je in mijn gedachte bent is waar. De herinneringen aan jou blijven bestaan, Dat gaat nooit van de baan. Lieve mama,ik mis je met heel mijn hart, Soms huil ik van binnen tot ik bijna barst, Nooit ben jij uit mijn hart.

Aan de hemel blinkt een ster, Hij staat dan wel heel ver. Dan flikkert een aantal keer, Dan weet ik jij kijkt op mijn neer.

Liefst Esther😘

Foto’s van deze blog is uiteraard op mijn Facebook pagina te zien.

https://www.facebook.com/Mijnstory/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *