Vierde week 2022

geplaatst in: verhalen | 0

Ik had heerlijk uitgeslapen en stond pas om half negen op wilde heel graag gaan wandelen maar niet met een lege maag dus een cracker met tonijnsalade erop en Marco aangeven ik ben de deur uit. Driekwart van de rondweg genomen en toen langs de dijk terug naar huis. Rond half twaalf was ik thuis en meteen de oven voor verwarmd en dan de broodjes erin ook die had ik met tonijnsalade gegeten. Het avondeten bestond uit andijvie stamppot lekker met gebakken spekjes en toch ook een gekookt ei die Marco zo fijn heeft gesneden.

Maandagochtend had ik een cracker met tonijnsalade gegeten en voor de lunch had ik koolhydraat armbrood met tonijnsalade en twee mandarijntjes en een muesli reep en voor ons avondeten hadden we nog een restje over dus we aten nog andijvie stamppot.

Dinsdagochtend had ik een cracker met komkommersalade en op mijn brood voor mijn lunch ook en de mandarijntjes waren op dus ik had extra een gekookt eitje mee en een muesli reep en voor ons avondeten had ik patatjes met kip en een zelfgemaakte caesarsalade met extra kikkererwten erbij. Daarna ben vijf kwartier buiten gaan lopen met een stevige pas en dan kom je met je ronde wel eens tweemaal de zelfde mensen tegen.

Op woensdagochtend had ik weer een cracker met komkommersalade en op mijn broodje voor lunch cervelaatworst erop en weer een gekookte eitje heb soms van die moment dat ik helemaal dol op gekookte eitjes ben en een ander moment eet ik bij geen eieren en een muesli reep. Ik had te veel caesarsalade gemaakt dus vandaag het zelfde als gisteren en daarna weer gewandeld was net als gisteren nu bijna vijf kwartier weg.

Donderdagochtend had een cracker met cervelaatworst erop en hetzelfde had ik mijn brood voor mijn lunch ook met alweer een gekookt eitje en een muesli reep. Als avond eten hadden we Chinees gehaald en dat was een gezoek twee Chinees restaurants zijn definitief gesloten en deze Chinees is alleen afhalen en we eten niet wat daar heel lekker is dus we hadden geroosterd varkensvlees met saus en bami zelf had ik rijst thuis gekookt.

Vrijdagochtend kon ik niks eten moest nuchter prikken maar tijdens het wandelen had ik een ham-kaas croissant bij de Jumbo gehaald en onderweg opgepeuzeld en als lunch rond de klok van twaalf een kaiserbroodje met leverworst en een kaiserbroodje met ham en spiegelei en als avondeten dat was rond de klok van half zes Thaise roerbakgroenten,rijst en het varkensvlees met de saus gegeten en toen was het voor mij te laat om mijn wandeling te maken.

Zaterdagochtend eerst boodschappen doen wilde eigenlijk eerst wandelen maar werd te laat wakker dan maar douchen,aankleden en dan al de winkels afgaan. Mijn eerste eten was twee stukjes kibbeling en daarna twee kaiserbroodjes met mijn lekkerbekken maar dat eet ik altijd in twee keer even denken wat ga ik als avondeten nuttigen misschien restantje rijst met Thaise roerbakgroenten of eet makkelijk een koolhydraat arm bolletje met beleg. Marco wilde even langs bij mensen die een wat oudere I-3 hebben om dingen te informeren en zo hebben toch een keer twintig minuten samen gewandeld en wat vond ik dat fijn.

Zondagochtend en middag heb ik gewandeld het was lekker winderig en toen ik thuis kwam hadden we pas ontbeten en na het ontbijt heb ik mijn middag wandeling gemaakt wat hebben we gegeten rijst met bruine bonen in de avond geen wandeling gemaakt ben wel iets afgevallen maar niet heel veel ik ben er blij mee,

Liefst Esther 😘

Foto’s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *