Vijfde Trainingsles

geplaatst in: verhalen | 0

Ik zat lekker te relaxen spelletje,sigaretje en een kop thee en uitgebreid aan het luieren zit denk ik toch nog in een vakantie module en ineens bedacht ik mij ben drie kilo aangekomen en in juni moet ik op controle komen dus ik kan wel wat training gebruiken zag op de planning staan voor vandaag om 16:05 heb mij gelijk aangemeld dus straks een les even al het luie zweet eruit gooien.

Kom daar aan kleedde mij om en kwam Reinier tegen en vroeg:”of het mij ging lukken”,antwoordde hem terug:”ja,hoor het lukt wel”. Er was daar één man bezig dus ik starte mijn programma

Mijn benen waren te moe om stevig te drukken maar ik ben tevreden met 69%behalen.

Na drie keer 45 sec moest ik naar het volgende apparaat en dat ging mij beter af het vooral de armen gebruiken en dan kwam toch twee keer aan de 100% en dat houd eigenlijk in 10 keer moves.

Hier is veel krachttraining voor je armen

Het derde toestel gebruikte ik even anders in plaats met mijn benen dit ik hier mijn armen trainen.

Eigenlijk alle toestellen is drie keer 45 sec als je het zo leest denk dat is niks maar toch 45 sec duren best lang.Maar dit deed 4 keer 45 sec.
Hier heb toch maar weer mijn buikspieren gedaan 4 keer 45 sec en ik merkte hoe moe ik werd heb nog twee toestellen te gaan.
Dit vijfde toestel is ook om krachttraining voor de armen drie keer 69%gehaald ben zelf wel tevreden met deze percentage.
Deze is weer krachttraining voor de benen en daar heb drie keer 100% gehaald.

Ondertussen is er weer een man binnen gekomen om zijn programma te doen ik was klaar tijd om weer naar huis te gaan volgende week wil ik toch ook trainen hou het even op één keer in de week begin vrijdag 19 mei met een dag van drie uur aanwezig zijn en heb nog een leuk tripje in het verschiet maar dat vertel ik in een andere blog nou heel veel leesplezier,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *