Vis is gezond

geplaatst in: verhalen | 0

Vandaag zag ik dat het zonnetje aan het schijnen was en dacht hop uit de veren kunnen wel liggen op de VL ondanks dat het op weer online aangeeft dat het half bewolkt is,met weinig zon.

Ons strandje bevind zich in Leidschendam dus vandaar dat ik die weerkaart hierop aangeef.

Maar eerst een bezoek aan de lekkerste en vriendelijkste visboer in Bodegraven misschien is iedereen daar niet mee eens maar ik vind dat.

Abram en ik eten samen een stukje kibbeling en ondertussen voeren we een gezellig gesprek. Van mij de vraag:”krijg je nooit genoeg ervan om vis te eten”. Abram antwoordt:”nee,hoor ik neem soms tijdens het schoonmaken van de haring toch even lekker twee haringen”.

“Iemand bij de bakker die heeft na een tijdje er genoeg om zoetigheid te eten“:zegt Abram. “Klopt,in het begin proef je wel producten” :antwoordt ik hem Ik werk toevallig op de brood afdeling van AH.

Dan komt er oudere vrouw aan en besteld en Abram kent zijn klanten goed zo weet hij wat iedere standaard neemt en belangstellend vraagt hij altijd hoe het met ze gaat dat vind ik net zo belangrijk om echt klantenbinding te hebben.

Tegenwoordig is iedereen met zich zelf bezig en geduld en respect is overal ver te zoeken en daar waren we beide het over eens.

Door het geouwehoerde was ik bij vergeten of te rekenen maar gelukkig maakte Abram mij daar op attent en afgerekend en een fijn weekend gewenst en zo ging ik met een big smile naar huis.

Marco had de tassen al in gepakt en zodoende konden we gelijk vertrekken naar de VL. We konden de toerit naar de A4 niet nemen ivm werkzaamheden dus gekeerd en een stuk A4 richting Amsterdam bij Leidschendam eraf en dan weer de A4 richting Den Haag en eindelijk op de rotonde voor VL.

Aangekomen op het veld vrij rustig ongeveer vijf á zes man rond twaalf uur werd het iets drukker maar we kregen stapel wolken en af en toe zon.

En wat ga je doen als de zon weg is dan haal je gekkigheid uit .

Daar doet Marco niet aan mee.

Tussen zes en zeven scheen de zon volop en toen was er niemand meer te zien.

Morgen weer een mooie dag fijne zondag gewenst.😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *