Vis op zaterdag

geplaatst in: verhalen | 0

Zaterdag wordt weer volop vis lekker vroeg naar de viskraam van Abram van Diermen daar haal je de lekkerste vis die ik ooit heb gegeten.

Als rond de klok van half elf daarnaar toe gaat is er alleen één klant voor je,maar die zit er volgens mij vanaf dat de viskraam aan komt rijden tot hij afsluit.Abram die is zo’n vriendelijke en gezellige koopman dat je aan zijn lippen hangt als hij iets verteld,nou kan dat alleen als je er vroeg bent,kom je na half twaalf heb je een hele rij voor je,maar ik heb het er wel voor over om zo lang te wachten op mijn lekkerbekjes.

Bij hem kosten ze vier voor &10,- en dan nemen we ze extra gekruid omdat mijn schat dat lekker vind. Vandaag kregen wij drie klanten een stukje kibbeling en de zwarte kat hield ons in de gaten hopend op een stukje dat op de grond valt.Eerst dacht ik volgens mij is er een andere viskraam maar toen ik dichterbij kwam bleek het wel mijn favoriete visboer te zijn,lekker samen van de vis gegeten.Fijn weekend😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *