Visite altijd gezellig

geplaatst in: verhalen | 0

Belde Ray mij vorige week of hij op visite kon komen en wanneer wij vinden het gezellig met Ray ging Marco wel eens mee schaken en ik zat van afstand te kijken heb niks daarmee ken ook de spelregels ook niet.

Het leuke is altijd wel dat ik best goed kon praten met Ray maar zo vaak was hij er niet maar het was wel gezellig en we vroegen of hij misschien Tanja mee kon nemen met Tanja hebben best veel gedeeld de laatste jaren minder maar het was niet zo dat we niet met haar spraken.

Ik was geregeld fotomodel van Tanja en die kon mooie foto’s maken en dan kreeg ik het via een mail binnen.En vandaag kwamen ze hier binnen,Tanja had appelflappen en een plantje meegenomen zo lief.

Altijd als je ergens op visite komt of je krijgt visite dan komen er vaak anekdotes naar voren en dat is zo leuk om dat weer te horen ik heb dan nog zoiets dan herbeleef ik het weer een beetje maar rond half tien trokken hun weer naar huis en wij nog nagenietend van de kerstboom en alles wat er gezegd is.

Rond half twaalf was ik echt moe dus deze vrouw zoekt haar bed op,dank voor de gezelligheid Ray en Tanja en welterusten,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *