Visite van oude bekenden…

geplaatst in: verhalen | 0

Wij zijn echt geen planner,want als iemand na het Vlietland seizoen zegt:”kom eens gezellig een bakkie doen”,is het antwoordt:”ja,moeten we een keer doen”.Nooit komt er het antwoordt:”is goed meteen een datum geprikt”.

Dan is de winter afgelopen en dan zien we iedereen weer dagelijks dit jaar doen we het anders spreken meteen nu wat af en zo komen vandaag Jacqueline en Jeroen langs die zijn inmiddels allang verhuisd van Nieuw-Vennep naar Lisse. Jaren geleden ontmoet op de Vlietland altijd zoveel schik gehad tegenwoordig veel minder daar wel altijd contact via Facebook en zo lopen de meeste contacten.

Marco die is daar min of meer niet zo goed in vaak zeg ik dan bel die of die een keer op want jij bent dagelijks thuis maar dan komt het eigenlijk van mijn kant dat ik die mensen bel is niet heel erg maar contacten onderhouden vind ik best belangrijk vooral als het om mensen gaat die je in het hart heb gesloten.

Nou kan ik wel uren bellen,dan denk ik bij mezelf bij elkaar op de koffie komen is veel goedkoper kleuter maar zo ben ik vaak ben je te moe om de deur uit te gaan er is altijd wel ergens een excuus.

Maar rond twee à drie hebben we afgesproken wil dan even snel nog een boodschap misschien wat gebak bij de koffie. De schatten nam gebak mee een een mooi kerststukje.

Lekker van ouds gekletst en dat is echt gezellig de tijd op de Vlietland hebben zoveel herinneringen en als je over die tijd praat is het net of je het opnieuw beleefd ook met de BBQ bij ons thuis na het zomerseizoen hoe leuk we het gehad hebben gehad,dank jullie wel hebben we zo als van ouds weer genoten we komen ooit jullie kant ben heel benieuwd naar jullie huisje.

Jacqueline en Jeroen hadden nog een verjaarsfeest dus nog even mijn auto geshowd in het echt is het natuurlijk mooier dan op een foto,zo blij met dat stukje staat op de vensterbank kunnen we het straks aanzetten.

Tot de volgende keer schatten,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *