Vitamine D ja of nee

geplaatst in: verhalen | 0

Ik heb al eerder gezegd ben een zonnen mens waar de zon ook schijnt ik wil erin liggen,zitten of staan alleen al denkend aan vitamine D. Marco ziet het al aan mijn hoofdje en zegt dan:”ga,maar daar weer liggen neem wel je dekbed mee en kussen”. Wat een lieverd is Marco toch hè dus dan ga ik even achter het glas in het zonnetje liggen.

Afhankelijk hoe lang hij daar blijft schijnen ben ik daar in het zonnetje te vinden,voor mij mag de zomer komen heb wel weer zin om al mijn kleren uit te doen en de zon op mijn lichaam voelen branden en dan naakt het koude water in duiken,ik verlang naar de zomer gezellig weer onder de naturisten te zijn,koken op ons kookstel,ieder dag liggen en genieten.

Maar neem nu even genoegen met achter het glas liggen en geniet er optimaal van ondanks ik er geen extra vitamine D van krijg misschien weer een keer plaats nemen op mijn tuinstoelen en genieten van het vogelgefluit waar ik ook weer heel relaxt van wordt

Fijne zondag,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *