Vlietland 09-09-2023

geplaatst in: verhalen | 0

Na die maand regen in augustus kwam ik in een dip terecht want omdat het zo moeilijk was om mijzelf bezig te houden werd het verlangen naar Marco alleen maar versterkt miste hem vreselijk en kon mij niet er toe zetten iets te gaan ondernemen in die weekend trainde wel maar kwam thuis en verveelde mij kapot en toen kwam het mooie weer terug en ik zat nog steeds in de dip kon mij niet vermannen om mij spullen te maken en aanstalten te maken om lekker van het weer te genieten op de Vlietland had trouwens al mijn spullen al in de garage gedaan.

Had wel twee weekenden gepland een naar New Castle en een naar Castricum.Maar gisteren toch met lood in mijn schoenen mijn spul weer in de auto gedaan,ga maar eerst trainen en dan zie ik wel of ik ga. Om negen uur was ik thuis en had alvast gezien wat ik als eten en drinken mee wilde nemen het was een kwestie van inpakken en dat deed ik dan maar ik had rond kwart over negen alles in de auto en in mijn hoofd legde ik de weg naar Vlietland al af maar mijn gevoel was zo dubbel wel of niet en toch reed ik de N11 af en ik kwam bij de rotonde om af te slaan naar de Vlietland maar het was erg druk dus in mijn hoofd zat de strijd er nog steeds.

Eindelijk mogen we doorrijden en reed nu op de B-weg naar de Vlietland het was niet druk maar wel heel erg warm dus op de parkeerplaats mijn spullen in de bolderkar gedaan en gelopen op het textielstrand maakte mensen zich al klaar voor hun plekje en ik liep nog met een wirwar hoofd richting de brug,nerveus en zenuwachtig kwam ik op het veld er waren al aardig wat mensen ter plekke ik zag op de plek waar Hans en Helen zaten hun spullen maar hun stonden in het water af te koelen.

Toen zij er uit kwamen werd ik hartelijk begroet leuk dat je er weer bent werd er gezegd en toen ik alles had liggen en ik zelf ging uitkleden kwamen mondjesmaat andere bekenden op het veld werd door iedereen hartelijk ontvangen en begroet dat deed mij zo goed dat alles van mijn schouders af viel. Het was weer zo fijn om hier te zijn en het was een super dag geworden Nienke en Joost kwamen en later Nienke en Jamie en zoveel meer werd door iedereen ook geknuffeld en dat was zo fijn.

Uiteindelijk ging rond zeven uur,half acht van het veld en morgen ga ik weer hoor misschien laatste zomerdag dus ik ga genieten,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *