Vlietland 10-09-2023

geplaatst in: verhalen | 0

Omdat het gisteren zo gezellig was ging ik vandaag (zondag) weer naar de Vlietland en was ongeveer om 10:00 op het veld er naar toe lopen ging beter dan gisteren en ik maakte vanmorgen voor ik echt onderweg ging al een foto van hoe lekker weer het wordt maar ga alles weer één foto neerzetten scheelt mij ook meer ruimte op mijn blog dus op de enige foto klikken die ik heb staan.

Til vroeg of ik even met haar mee ging lopen naar waterfront dat is restaurant en daar wilde even van de toilet gebruik maken want op ons veld zijn ook wel toiletten maar die zijn erg smerig en bij de snackbar daar stond het water tot de wc-brillen dus wij gingen dan toch voor de waterfront toiletten en dan begrijp je het wel hè zij moest en ik zie een toilet en mijn blaas begint ook op te spelen dus allebei naar de toilet.

Toen vroeg Til:”zullen we hier wat gaan nuttigen hoeven thuis niet meer te eten”.Ik vond het een goed plan allebei een ijskoffie genomen en ik nam een kindermenu met een kroket en Til nam carpaccio ook met een patatje erbij en nog als laatste nog een ijskoffie omdat het zo heet was en we maakte plaats voor hele groep jongemannen want we kwamen immers alleen voor de toilet nog bij de snackbar een Cornetto gehaald voor iemand die het besteld heeft alleen tijdens dat stuk lopen was het al aan het smelten dat kwam door de hitte.

Rond vijf ben ik met Til,Astrid en Herman naar de parkeerplaats gelopen was rond kwart voor zes thuis bloedheet natuurlijk heb even die oude ventilator naar beneden gebracht ondanks alle ramen open geen zuchtje wind te bekennen.Was hier 30 graden in huis door de ventilator wel wat kunnen koelen straks lekker naar mijn bed en morgen morgen weer fris en fruitig weer op

Fijne avond,liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *