Voetbalplaatjes

geplaatst in: verhalen | 0

Bij elke toen euro aan boodschappen krijg je een pak voetbalplaatjes en in elk pakje zitten er vier in,nou spaar ik het voor de broer van een goede vriend van ons Dennis. Vanaf je ze kon krijgen kreeg ik een belletje Es,Tinus vraagt of je voetbalplaatjes kan sparen voor hem,en natuurlijk kan ik Tinus het niet weigeren.

Elke jaar als AH ze heeft vraag ik aan mijn collega’s zouden jullie voor mij de plaatjes willen sparen want het is de broer van een vriend van ons,gelukkig vind ik wel lieve collega’s die dat dan willen doen.

Met toestemming geplaatst

Gisteren een app gestuurd dat ik al wat plaatjes heb voor Dennis,even groots ingeslagen het bij de AH tweede gratis en we moesten sowieso koffie,roomboter hebben en natuurlijk niet te vergeten pizza’s tegenwoordig vinden we die XL pizza met dubbele peperoni lekker en dan nog extra kaas erop.Is natuurlijk niet goed als je weer wat wil afvallen.

Hoorde al dat Tinus blij dat ik ze spaar voor hem Tineke vertelde hoe hij glunderde van blijdschap.

Mochten mijn collega’s na het lezen van mijn blog hun voetbalplaatjes willen doneren aan mij voor Tinus dan zal hij jullie heel erg dankbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *