Voor de derde keer

geplaatst in: verhalen | 0

Nadat ik tegen de stoeprand was gereden was het voor Marco aanleiding om te bellen of we op vakantie kunnen gaan zodat ik even wat rust in mijn hoofd kan krijgen.

Via tui heeft Marco een reis geboekt en de meeste mensen weten het al Gambia here we come,van 19 november tot 3 december gaan we ons even terug trekken en onder mijn volgers als ik dit publiceer dan ben ik al geweest.

Tegenwoordig heb je een vakantieapp van tui waarbij je kan zien hoeveel dagen het duurt voor je vertrekt.En nu ik dit hier neerzet zit ik heerlijk in het bad en dan is het precies nog.

Ja,dan laat ik de kou achter en niet dat alleen maar ook mijn werk en alle chaos in mijn hoofd,wil mij vrij voelen en natuurlijk heel relaxt.

Dennis die brengt ons weg dank je wel lieve schat💋,en ons andere lieve vriend John past op ons huisje💋.

Ik ben er echt aan toe,even geen gezoem van mijn wekker,en ook geen discussie’s,maar vooral even geen autoritten van 45 minuten alleen maar Zon,Zee en natuurlijk heel veel strand en plezier😉.

We gaan naar het zelfde hotel waar we de laatste keer waren in Mansea Beach te kololi en Marco heeft geprobeerd ook dezelfde kamer te krijgen ben benieuwd.

Heb er nu al heel veel zin in😘😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *