Voor mijn laatste bakkie

geplaatst in: verhalen | 1

Vandaag nog even werken dan heerlijk uitslapen,geen wekker,geen moeten alles mogen heerlijk wat een vooruitzicht vooral met een mooie week in het verschiet.

Maar toch wil ik twee mensen bedanken die dat mogelijk hebben gemaakt voor mij twee lieve personen nou denk jullie die gaat lopen slijmen daar hoef ik echt niet te doen. Mochten ze mijn blog lezen dan zullen ze weten hoe dankbaar ik met hun ben. Dank jullie wel Mustapha en Jamilla🤜🤛.

Mijn laatste werkdag dan kunnen mij werkkleding even blijven hangen.

Voor lange tijd heerlijk waren we tot laat op de Vlietlanden voor mij maar wel super gezellig gehad. Vergat een foto te maken van ons eten maar hadden een kippenpoot met krieltjes en komkommer gegeten.

Ben nu echt mooi bruin geworden en dan met een rood hemdje aan zie je het echt duidelijk.

De weersvooruitzichten zijn goed en voor nu even elke dag van vroeg in ochtend tot de avond relaxen op de Vlietlanden hopelijk ga ik nog een stukje zwemmen.

Heerlijk hoef ik niet zelf te rijden en misschien komt het einde van mijn boek in zicht.

Ga zo mijn bedje in en wens iedereen een goede nachtrust en morgen weer een mooie en zonnige dag.

Liefst Esther😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *