Vriendenloterij

geplaatst in: verhalen | 0

Ik had in januari een prijs gewonnen en mocht iets uit kiezen en ik doe dat altijd samen met mijn schat.

“Wat zullen we kiezen dit keer schat”:vraag aan hem. Zijn standaard antwoordt is altijd:”waar uit kan je kiezen dan”. Dan moet ik alles opnoemen en dan is het antwoordt altijd:”kies jij maar schat”. Ik zag een mooie vijl van Herome en dacht dat is iets wat wij goed kunnen gebruiken. Dus dat had ik aangevinkt en ik kreeg een bevestiging dat hij over twee weken bezorgt werd.

En hij werd bezorgt en toen ik hem had uitgepakt bleef er een stukje afgebroken te zijn.

Had er wel een melding over gemaakt bleek er meerdere mensen dat probleem hadden dus nu mocht ik een andere prijs uitzoeken alleen dan zou er binnen drie werkdagen een code per post bezorgt worden.

Toen ik nu ging uitzoeken keek ik eerst en dacht wow dat is wel wat ik wil hebben en zei wat ik had gezien”:een boek van Cruijff &Johan”. Marco zei:”kijk maar naar iets wat jij wil,want ik lees toch niet”. “Ik wel en dat wil ik nemen”. Dus dat wordt en het zou twee weken duren en zaterdagavond is hij bezorgt.In een grote envelop hij stak uit de brievenbus en gelijk geopend en hier is die dan.Vind het wel heel super hoe de vriendenloterij met hun klachten omgaan super bedankt ervoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *